Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2018

Το Mαξίμου κάνει προσλήψεις, οι Βρυξέλλες απλώς σημειώνουν…


Με το κόλπο των συμβασιούχων του Δημοσίου που ήδη αγγίζουν τους …80.000 (!) αλλά και με χιλιάδες προσλήψεις σε Νομικά Πρόσωπα Ιδιωτικού Δικαίου που όμως ελέγχονται απόλυτα από την Κυβέρνηση, το μισθολογικό κόστος που καταβάλει ο Προϋπολογισμός έχει ξεπεράσει ήδη τα 17 δις Ευρώ.
Σε κάθε πρόβλημα που αντιμετωπίζει η χώρα, η λύση ΣΥΡΙΖΑ είναι μία: Προσλήψεις ημετέρων. Το χειρότερο είναι ότι μόλις το 10% των δημοσίων υπαλλήλων που προσλήφθηκαν φέτος διαθέτει πτυχίο ΑΕΙ και φυσικά εγείρονται ερωτήματα, για το τι είδους Δημόσια Διοίκηση «χτίζει» η κυβέρνηση.
Από την άλλη πλευρά, η Τρόικα παρακολουθεί το πάρτι των προσλήψεων και σε αντίθεση με το πρόσφατο παρελθόν απλώς καταγράφει τους αριθμούς και …σιωπά…
Δύο πυκνογραμμένες σελίδες και 3 αναλυτικούς πίνακες χρησιμοποίησε η Ευρωπαϊκή Επιτροπή για να περιγράψει την ανησυχία της για την υπερφόρτωση του Δημόσιου Τομέα, με νέες προεκλογικές προσλήψεις και ιδιαίτερα για την (κατά)χρηση του μέτρου των συμβασιούχων δημοσίων υπαλλήλων. 

Για τη συνέχεια Liberal

infognomonpolitics.blogspot

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)