Τετάρτη 18 Ιουλίου 2018

Οι «ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ» στη Γερμανία έχουν ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ! Λογικό, αφού η Γερμανία τους δίνει ΔΩΡΕΑΝ τα πάντα… (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Γερμανία έχει τάξει εδώ και πολλά χρόνια γη και ύδωρ στους λαθρο-πρόσφυγες με αποτέλεσμα σήμερα οι άνθρωποι αυτοί να έχουν απαιτήσεις.
Σε ένα Κέντρο κράτησης για λαθρομετανάστες και πρόσφυγες στο Manching, κρατούντες διαμαρτύρονται για το φαγητό που τους προσφέρεται και υποστηρίζουν ότι δεν κάνουν την καλή ζωή που είχαν φανταστεί πριν.
Μια γυναίκα λέει στο φακό χαρακτηριστικά: «Χρειαζόμαστε υγεία και καλή ζωή» και φυσικά τα θέλει όλα δωρεάν.
Δείτε το σχετικό βίντεο:




🆘‼😯🔥 Germany: Detention center for illegal Merkel-refugees in Manching. The illegal migrants complain about bad food and it is not the good life that they have imagined before. A woman says, "We need good health and a good life." As I said, all economic refugees!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)