Δευτέρα 2 Ιουλίου 2018

Μητροπολίτης Μόρφου Νεόφυτος: «Αυτά θα γίνουν πριν από το νέο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ πόλεμο»… (ΒΙΝΤΕΟ)



Το Κορεατικό κλίνει, από ότι φαίνεται, και έχει σειρά το πρόβλημα με το Ιράν, ενώ η κατάσταση στη Μέση Ανατολή θα χειροτερέψει και το Ισραήλ θα επιτεθεί στο Ιράν, υποστηρίζει ο Μητροπολίτης Νεόφυτος της Μόρφου.
Έτσι πριν τα παγκόσμια γεγονότα θα υπάρξουν δύο σημεία κατά τον μητροπολίτη : πρώτον, ο Ερντογάν θα εξουδετερωθεί και δεύτερον θα γίνει επίθεση στο Ιράν.

Δεν είναι απαραίτητο βέβαια να εξουδετερωθεί ο Ερντογάν, γιατί η υπερηφάνειά του είναι αρκετή να τον εξουδετερώσει, μέσω των λανθασμένων αποφάσεών του, από μόνη της!
Η ξαφνική πολεμική διένεξη στην περιοχή του Ευφράτη προβλέπεται από την Αποκάλυψη. Είναι η προειδοποίηση ότι ο παγκόσμιος πόλεμος είναι αναπόφευκτος. Ακούστε στο παρακάτω βίντεο τα όσα υποστηρίζει ο εν λόγω μητροπολίτης:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)