Δευτέρα 16 Ιουλίου 2018

Πάνω από 320 πρόσωπα υπογράφουν υπέρ της Συμφωνίας των Πρεσπών και πάνω από 1280 υπογράφουν κατά αλλά είναι μυστικό….


Επειδή όλες οι μεγάλες ιστοσελίδες και τα ΜΜΕ μας ενημερώνουν ότι πάνω από 320 πρόσωπα υπεγραψαν υπέρ της Συμφωνίας των Πρεσπών, σκέφτηκα να τους ενημερώσω και εγώ ότι πάνω από 1280 άτομα υπεγραψαν εναντίον της ! 

Συγκεκριμένα, η ΕΡΤ , η Εφημερίδα των Συντακτών, η Ζούγκλα κλπ, δημοσιεύουν ψήφισμα που λέει ότι αριστεροί, δημοκράτες, προοδευτικοί πολίτες στηρίζουν τη ιστορική Συμφωνία των Πρεσπών επειδή είναι μια έντιμη Συμφωνία που εξασφαλίζει το μέλλον των λαών των δύο χωρών αλλά και της Βαλκανικής γειτονιάς μας με ειρήνη, αλληλεγγύη και συνανάπτυξη και επειδή οι υπογράφοντες είναι κατά των εθνικισμών και των αναθεωρητισμών.
Δείτε ολόκληρο το κείμενο και τις 320 υπόγραφες ΕΔΩ
Υπάρχει όμως και άλλο ψήφισμα που ξεκίνησε πριν λίγες μέρες και για το οποίο δεν ομιλεί κανείς. Αυτό το ψήφισμα το υπέγραψαν μέχρι τώρα 1286 πολίτες, οι
οποίοι διαφωνούν με το κείμενο της διακυβερνητικής συμφωνίας και ζητούν την καταψήφιση του Προσυμφώνου των Πρεσπών από την Βουλή των Ελλήνων. Δείτε το ψήφισμα εδώ
ΣΧΕΤΙΚΟ:





justiceforgreece.wordpress

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)