Πέμπτη 6 Απριλίου 2017

Προσοχή στην τουρκική προπαγάνδα για τη χρήση χημικών στη Συρία

Καλούμε τους αναγνώστες να μην παρασύρονται από ειδήσεις που κυκλοφορούν σχετικά με τη χρήση χημικών στην Ιντλίμπ της Συρίας, που κατέχεται από τους πιο σκληρούς τρομοκράτες, μέλη της Αλ Κάιντα, που υποστηρίζονται μεταξύ άλλων και από την Τουρκία.

Ναι, υπάρχουν νεκροί που κατά τα φαινόμενα έχουν εισπνεύσει νευροπαραλυτικά αέρια, που χρησιμοποιούνται στα χημικά όπλα.
Ναι, οι νεκροί και οι τραυματίες προέκυψαν μετά από αεροπορικό βομβαρδισμό της αεροπορίας της Συρίας, εναντίον στόχων των πιο σκληρών τρομοκρατών που υπάρχουν παγκοσμίως. Να μην ξεχνάμε, η Συρία, η πολεμική αεροπορία της Συρίας, υπερασπίζεται την πατρίδα της από εγκληματικές οργανώσεις.
Όμως όλα αυτά δεν σημαίνουν ότι έγινε χρήση χημικών όπλων από την συριακή πολεμική αεροπορία.

Μόνο ένας τρελός ή για την ακρίβεια σχιζοφρενής, θα αποφάσιζε να κάνει χρήση χημικών όπλων, τη στιγμή που σταθεροποιείται στην θέση του, ως πρόεδρος της Συρίας, μετά από έναν καταστροφικό ξενοκίνητο πόλεμο που διαρκεί πάνω από έξι χρόνια.

Τι είναι πιθανόν να έγινε, επαναλαμβάνουμε ΠΙΘΑΝΟΝ:
Η πολεμική αεροπορία της Συρίας βομβάρδισε στόχο των τζιχαντιστών της Αλ Κάιντα στην πόλη Ιντλίμπ, όπου ήταν αποθηκευμένα χημικά όπλα της Αλ Κάιντα, τα οποία κατασκευάστηκαν με την τενχική υποστήριξη της Τουρκίας.
Αυτά, για να μην αναμασσάμε εμείς οι Έλληνες την προπαγάνδα της Τουρκίας για το θέμα, που είναι ο παραγωγός των χημικών όπλων.
 
Δεν είμαστε υπέρ ή κατά κανενός.
Είμαστε υπέρ της αλήθειας.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)