Τετάρτη 19 Απριλίου 2017

Πάρ΄τον στο σπίτι σου, να σου πηδήξει και τα… πορτοπαράθυρα.


Καμμένος: Καλύτερα να παίρνει τα λεφτά το... door Enikos_gr

Ο βολευτής των ΑΝΕΛ Δημήτρης Καμμένος σε ερώτηση για τα νέα μέτρα που θα φέρει η Κυβέρνηση και συγκεκριμένα για τη μείωση των συντάξεων έφερε ως παράδειγμα το χαρτζιλίκι που δίνουν οι παππούδες στα εγγόνια και κυρίως σε αυτά που δεν έχουν εργασία. έφερε ως παράδειγμα το χαρτζιλίκι που δίνουν οι παππούδες στα εγγόνια και κυρίως σε αυτά που δεν έχουν εργασία.
«Όταν κόψω τη φορολογία από το 29% στο 26% δεν έχει άμεσο αντίκτυπο σε αυτόν που στο ΑΤΜ θα πάρει 40 ή 20 ευρώ λιγότερα το μήνα.


Έχει όμως διότι τα παιδιά του παππού ή οποιουδήποτε τη σύνταξη την κόβω, εάν καταφέρουμε και εξηγήσουμε στον κόσμο ότι από το να έχει τη σύνταξη ο παππούς και να του παίρνει ένα 100αρικο το μήνα ο εγγονός, να πίνει φραπέ και να παίζει τάβλι, προτιμώ να του πάρω εγώ σαν κράτος, εφόσον είμαι σοβαρό, το 100αρικο και να το κάνω εργοδοτική εισφορά, να πάω να βρω δουλειά στο παιδί για να μην πίνει φραπέ».
Δείτε μετά το 5ο λεπτό.

Σχόλιο ιστολογίου:
θα μπορούσαμε να κάνουμε ανάλυση σελίδων για αυτό το θέμα, αλλά απορούμε για το θράσος των πολιτικών σήμερα, που είναι σε θέση να αποφασίζουν αυτοί για το δικό μας καλό, αυτοί που μας έφεραν μέχρι εδώ και κατέστρεψαν την χώρα, τώρα θα μας  πουν και που θα δίνουν οι παππούδες την σύνταξη τους, σαν να ανήκει αυτή στο κράτος, σαν να μην είναι δικαίωμα από τα χρόνια που εργάστηκαν,  σαν να μην ανταποδοτική σε σχέση με τις κρατήσεις που έκαναν από τον μισθό τους. Για αυτό ρε Καμμένε άντε πήγαινε στον αγύριστο ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)