Πέμπτη 6 Απριλίου 2017

Άλλοι δύο βουλευτές "ομολόγησαν" ότι πήραν 13η σύνταξη


Άλλοι δύο βουλευτές "ομολόγησαν" ότι πήραν 13η σύνταξηΆλλοι δύο βουλευτές έλαβαν το έκτακτο επίδομα των 300 ευρώ εκτός από τον Μάκη Μπαλαούρα του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και τον Τριαντάφυλλο Μηταφίδη, του ίδιου κόμματος, σύμφωνα με το Ant1 news.
Πρόκειται για τον βουλευτή της ΝΔ Γεράσιμο Γιακουμάτο και τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργο Ντζιμάνη που παραδέχθηκαν ότι τον περασμένο Δεκέμβριο τους καταβλήθηκε η λεγόμενη 13η σύνταξη.

Ο βουλευτής της ΝΔ είπε ότι το έλαβε χωρίς να το θέλει και πως διέθεσε το ποσό αυτό αλλά και επιπλέον χρήματα σε ανθρώπους που βρίσκονται κάτω από τα όρια της φτώχειας. Όπως είπε, έδωσε χρήματα σε κοινωνικά συσσίτια, σε τρεις
εκκλησίες –έχει μάλιστα και τα σχετικά παραστατικά-  σε ρακοσυλλέκτες, ενώ δώρισε σε ΑΜΕΑ δύο air-conditions, διαψεύδοντας έτσι το Υπ. Εργασίας αναφορικά με την επιστροφή των ποσών απο βουλευτές.

Από την πλευρά του ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Ντζιμάνης από την Κοζάνη, δήλωσε ότι ως απόστρατος αξιωματικός λαμβάνει χρήματα από τρία ταμεία και δεν το είχε προσέξει. Το έψαξε μετά τον θόρυβο που προκλήθηκε μετά τη αποκάλυψη της υπόθεσης Μπαλαούρα. Την περασμένη Δευτέρα απευθύνθηκε στην τράπεζα, όπου του απάντησαν πως στις 21 Δεκεμβρίου 2016 έλαβε το έκτακτο επίδομα των 300 ευρώ. Ο κ. Ντζιμάνης διαβεβαίωσε πως επέστρεψε το ποσό στον ΕΦΚΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)