Παρασκευή 28 Απριλίου 2017

ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΤΟ… ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ!!!


Πρωτοφανή πράγματα συμβαίνουν στο Άγιο Όρος, που κάποιοι θέλουν να το μετατρέψουν από το ιερό Περιβόλι της Παναγίας σε… κράτος διώξεων και αστυνομοκρατίας, σε όλους τολμούν να σηκώσουν ανάστημα κατά του Οικουμενισμού.

Τελευταίο πρωτοφανή κρούσμα η μονή Κουτλουμουσίου, μια από τις πιο ιστορικές μονές του Αγίου Όρους που δεσπόζει στο κέντρο στις Καρυές.


Δευτέρα το απόγευμα, 3 πατέρες της Κουτλουμουσίου προσπάθησαν να εισβάλουν παράνομα στο κελί του π.Μακαρίου ο οποίος διέκοψε το μνημόσυνο στον νεοταξίτη Οικουμενιστή Βαρθολομαίο δηλαδή να το καταλάβουν. Ο π.Μακάριος απουσίαζε ενώ μέσα φιλοξενούνταν 2 εκδιωκόμενοι πατέρες της Μονής Κουτλουμουσίου. Οι φιλοξενούμενοι πατέρες αρνήθηκαν να τους ανοίξουν.

Την Τρίτη 25/4/2017), στις 11 πμ περίπου, ήρθαν μαζί με αστυνομικούς απαιτώντας και πάλι το κελί του π.Μακαρίου. Οι πατέρες κ πάλι δεν άνοιξαν και η κλειδωμένη καγκελόπορτα απέτρεψε τους αστυνομικούς να εισβάλουν μέσα.
Ίδια απόπειρα εισβολής έγινε και σε δεύτερο κελί την περίπου ίδια ώρα, πιθανότατα από τα ίδια άτομα.


Οι πατέρες π.Μακάριος, π.Ιλαρρίων και π.Ιωσήφ, όλοι της Μονής Κουτλουμουσίου, έκαναν ΗΔΗ 2 φορές ΕΦΕΣΗ στην απόφαση του μοναστηριού να τους διαγράψει από το μοναχολόγιο (επειδή λόγω μνημόνευσης του αιρετικού οικουμενιστή Πατριάρχη Βαρθολομαίου εφαρμόζοντας τους Ιερούς Κανόνες οι ευσεβείς Αγιορείτες αρνούνταν να συμμετέχουν στις ακολουθίες).


Η Επιστασία ΟΥΔΕΠΟΤΕ τους κάλεσε, γιατί ΟΥΔΕΠΟΤΕ της προωθήθηκε από την Μονή, οι εφέσεις των 3 μοναχών. Η τελευταία έφεση είχε ημερομηνία 29/3/2017 (16/3/2017 με το π.η.).

Εφόσον ΔΕΝ κλήθηκαν σε απολογία -πέρα από την σοβαρότατη παρανομία της Μονής Κουτλουμουσίου- οι ΕΦΕΣΕΙΣ τους θεωρούνται ότι έγιναν δεκτές, άρα παραμένουν εγγεγραμμένοι στο μοναχολόγιο της Μονής.

Μονή αναθέτει στις αστυνομικές αρχές να ΚΑΤΑΣΧΕΣΟΥΝ τα αυτοκίνητα των πατέρων, εκμεταλλευόμενοι το ότι κάθε αυτοκίνητο στο Άγιο Όρος τυπικά είναι γραμμένο σε κάποια μονή.

Όπως αποκαλύψαμε χθες, το ένα εκ των δύο αυτοκινήτων, έχει ΗΔΗ ΚΑΤΑΣΧΕΘΕΙ ενώ ο μοναχός που το είχε αγοράσει, αφού του κατάσχεσαν το αυτοκίνητο του, ΠΡΟΣΗΧΘΗ για 4 ώρες στο Αστυνομικό Τμήμα του Αγίου Όρους!
Αντίστοιχα απαιτούν και προσπαθούν να ΚΑΤΑΣΧΕΣΟΥΝ τα κελιά των πατέρων και κάθε περιουσιακό τους στοιχείο προς όφελος της Μονής.


Δύο πατέρες που επίσης διέκοψαν την μνημόνευση, οι οποίοι διέμεναν ΕΝΤΟΣ του μοναστηριού, δέχθηκαν επίσης απίστευτες πιέσεις και εκβιασμούς.
Ο ένας τους, 23 χρόνια μοναχός στο μοναστήρι, νηστικός, χωρίς πρόσβαση στο κελί του – από το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής 21/4/2017, αναγκάζεται να κυκλοφορεί και να ζει με ένα σακίδιο, εκλιπαρώντας στέγη και τροφή από άλλους πατέρες και φιλοξενούμενος από δω κι από κει.

Πηγή : Ιστολόγιο Ο Παιδαγωγός

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)