Σάββατο 29 Απριλίου 2017

ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΟΥΝ ΠΩΣ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΑΣ ΤΟΥΣ!

  ΜΕ 7,1 ΕΚATOMMYΡIA EYΡΩ ΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ ΥΠ.ΟΙΚ. ΤΟΥΣ «ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ» ΤΟΥ  ROTHSCHILDS, KIM KAI LEGLER


Αποτέλεσμα εικόνας για ROTHSCHILDΑποτέλεσμα εικόνας για Γκλεν ΚιμΑποτέλεσμα εικόνας για Peter Legler
Η απόφαση του Ευκλείδη Τσακαλώτου με την οποία εγκρίνει κονδύλι 7,1 εκατ. ευρώ για τις συμβουλευτικές εταιρείες και τους ειδικούς εμπειρογνώμονες του ΥΠΟΙΚ, αναρτήθηκε στη Δι@υγεια.

Σύμφωνα με την απόφαση αυτή, εκταμιεύεται το ποσό των 7 εκατ. 10 χιλιάδων ευρώ για την κάλυψη ανανέωσης σύμβασης με συμβουλευτικές εταιρείες-διακεκριμένους εμπειρογνώμονες.


Πρόκειται μεταξύ άλλων για τον χρηματοοικονομικό όμιλο παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών Rothchild και τους συμβούλους του υπουργού Οικονομικών, Γκλεν Κιμ και Πίτερ Λεγκλέρ.
Δείτε την σχετική απόφαση σε μορφή PDF

Δηλαδή ο όμιλος Rothchild αξιολογεί τις τράπεζες με την Blackrock, ελέγχει με την Goldman Sacks Αμερική και Ευρώπη και με τις κεντρικές τράπεζες όλων σχεδόν των χωρών ελέγχει το χρήμα όλου του πλανήτη και γιαυτό συμβουλεύει την Ελλάδα πως θα είναι το ιδανικό θύμα τους!!!
ΕΛΛΗΝΕΣ, ΠΟΤΕ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ;

Διαβάστε και αυτό
Πληρώνουν αδρά τους δολοφόνους του Έθνους! 
Αποτέλεσμα εικόνας για Γκλεν Κιμ

Γράφει ο Μανώλης Βολουδάκης
Η σημερινή (27/4/2017) ανακοίνωση της υπουργικής απόφασης σχετικά με την αμοιβή των "συμβούλων" του υπουργείου των Οικονομικών αποδεικνύει για ακόμα μία φορά την σκοπιμότητα, αλλά και την προδοσία, που κρύβεται πίσω από τις μακροχρόνιες "διαπραγματεύσεις" και το καθεστώς ομηρίας όπου έχει περιέλθει η Ελληνική Οικονομία την τελευταία οκταετία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, που διέρρευσαν στον Τύπο, η χώρα μας θα πληρώσει συνολικά πάνω από 7.000.000 ευρώ σε συμβούλους των οποίων η εμπλοκή στα οικονομικά της Χώρας μας συνεπάγεται μόνο προβλήματα και απώλεια της Εθνικής Κυριαρχίας.

Είναι χαρακτηριστικό πως μόνο στους εκπροσώπους του διαβόητου Ένα τοις εκατό, και συγκεκριμένα στον οίκο των Rothschild, η προδοτική συγκυβέρνηση προσφέρει συνολική αμοιβή που φθάνει τα 2,7 εκατομμύρια ευρώ!

Επίσης, οι δύο σύμβουλοι του υπουργού των Οικονομικών, Peter Legler και Kim Glenn εισέπραξαν ήδη 1,3 εκατομμύρια ευρώ και αποδέχτηκαν (άκουσον-άκουσον) να ανανεώσουν με αισθητά μικρότερη αμοιβή. Σύμφωνα πάντοτε με τις πληροφορίες του Τύπου ανανέωσαν την συνεργασία τους έναντι του "ευτελούς" ποσού των 90.000 ευρώ λόγω του ότι, όπως διατείνονται στελέχη του υπουργείου των Οικονομικών, «εκμεταλλεύονται την εμπλοκή τους στην Ελληνική υπόθεση για να συνεχίσουν να κινούνται στους ανώτατους οικονομικούς διπλωματικούς κύκλους της ευρωζώνης, παραμένοντας κοινωνοί προνομιακών πληροφοριών».

Αν δεν γνωρίζετε ποιοι είναι οι δύο "σύμβουλοι" του υπουργού των Οικονομικών, θα θέλαμε να σας υπενθυμίσουμε με λίγα λόγια πως:
Ο Peter Legler είναι Βρετανός γυρολόγος με εξειδίκευση στις οικονομικές "καταστροφές". Το 2008 - όταν κατέρρευσε ανεξήγητα ο μέχρι εκείνη την στιγμή κολοσσός των Lehman Brothers συμπαρασύροντας ολόκληρη την παγκόσμια οικονομία- ο Legler είχε επιτελική σημαίνουσα θέση στις οικονομικές διαδικασίες εκκαθάρισης, ως διοικητικός εκτελεστικός διευθυντής της Αμερικανικής εταιρείας στο Λονδίνο.
Ο Kim Glenn δεν είναι άλλος από τον Κορεάτη πρώην σύμβουλο του Βαρουφάκη, που προσελήφθη με γνώμονα το πλήρως "παραφουσκωμένο" και αναληθές βιογραφικό του. Το περίεργο της υποθέσεως είναι πως η συγκυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ και των ανεύθυνων Ελλήνων ενώ εκδίωξε τον Βαρουφάκη από την θέση του υπουργού των Οικονομικών ως ανίκανο και αφού του χρέωσε το ναυάγιο των αρχικών "διαπραγματεύσεων", εν τούτοις διατήρησε στην θέση του συμβούλου τον Glenn, που συμπτωματικά(;) προέρχεται -και αυτός- από τους Lehman Brothers.

Αλήθεια ακόμα πιστεύετε στην δακρύβρεχτη ιστορία των τελευταίων πρωθυπουργών της Ελλάδος -από το Καστελόριζο και μετά- που ισχυρίζονται ότι πιέζονται από τους εταίρους και ότι θυσιάζονται μαχόμενοι σε "διαπραγματεύσεις" με τους πιστωτές, προκειμένου να ανακάμψει η χώρα; Ακόμα φοβάστε το εθνικό νόμισμα ως την μέλλουσα καταστροφή και ελπίζετε στο κατεστραμμένο ευρώ;

Το παιχνίδι είναι στημένο και στα θύματά του, δυστυχώς, συγκαταλέγεται και η Ελλάδα μας. Όποιος δεν το καταλαβαίνει, είτε συμμετέχει σε αυτό και άρα είναι συνένοχος, ή είναι τόσο επικίνδυνα αφελής που θα πρέπει να στερηθεί τα πολιτικά του δικαιώματα λόγω βλακείας.

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)