Παρασκευή, 28 Απριλίου 2017

ΔΕΝ ΨΩΝΙΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΥΡΙΑΚΕΣ

Σχόλιο ιστολογίου:
δεν θα περάσει ο φασισμός της κυβέρνησης και η Γερμανική κατοχή, μετά από τις πολλές αντιδράσεις ξανά στο προσκήνιο να ανοίγουν τα μαγαζιά τις Κυριακές.
Με την οικονομική ύφεση στο μέγιστο τι νομίζουν ότι θα κερδίσουν; Έναν εργασιακό μεσαίωνα και ελάχιστα έσοδα. 
Ευτυχώς που οι αναγκαίες όπως τις λένε μεταρυθμίσεις σε μία εφταετία τόνωσαν την οικονομία της χώρα και είδαμε την ανάπτυξη μόνο στον ύπνο μας.
Αν περάσει τέτοιος νόμος θα δούμε την πολιτική αλλά και κοινωνική δουλοπρέπεια στο μεγαλείο της, αλλά για να μην συμβεί αυτό εμείς, ΔΕΝ ΨΩΝΙΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΥΡΙΑΚΕΣ.

Ανοιχτά τα καταστήματα όλες τις Κυριακές!

Μεγάλες ανατροπές φέρνει το προσχέδιο της νέας συμφωνίας, έκτασης 51 σελίδων, το οποίο εστάλη στο υπουργείο Οικονομικών και αποτελεί τη βάση των διαπραγματεύσεων που ξεκινούν σήμερα με τους Θεσμούς, προκειμένου να κλείσει η συμφωνία.

Σύμφωνα με την εφημερίδα 'Καθημερινή', μία από τις προτάσεις που κατέθεσαν Κομισιόν και ΔΝΤ είναι το άνοιγμα των καταστημάτων όλες τις Κυριακές!

Συγκεκριμένα, το προσχέδιο προβλέπει την πλήρη κατάργηση των περιορισμών στην λειτουργία των καταστημάτων τις Κυριακές, είτε αυτοί αφορούν στο μέγεθος του καταστήματος είτε τις περιοχές όπου δραστηριοποιούνται τα καταστήματα.

Το ζήτημα αυτό αποτελεί σταθερά 'σημείο τριβής' με τα σωματεία των εμποροϋπαλλήλων, τα οποία προκηρύσσουν απεργίες κάθε φορά που προβλέπεται άνοιγμα των καταστημάτων ημέρα Κυριακή.

imerisia.gr