Σάββατο 29 Απριλίου 2017

Η αγαπημένη συνταγή των Ελλήνων στα χρόνια της κρίσης


Εδώ είναι το μείγμα και η… συνταγή: Μέθοδος Εκτέλεσης της Συνταγής και του Ιδιωτικού Τομέα


Αφού ψιλοκόψουμε τον ιδιωτικό τομέα, σοτάρουμε σε ένα τηγάνι, σε δυνατή φωτιά, τους άνεργους, τους απελπισμένους ελεύθερους επαγγελματίες, τους υποαπασχολούμενους και τους απλήρωτους του ιδιωτικού.
Κάνουμε τους φορολογούμενους με τα κρεμμυδάκια και φρέσκο ψιλοκομμένο θυμάρι, αφού τους έχουμε ζεματίσει με φόρους, και περιμένουμε να καραμελώσουν ή να μεταναστεύσουν για να σωθούν.
Μετά από 3-4 λεπτά προσθέτουμε άλλον έναν φόρο και συνεχίζουμε να σοτάρουμε.


Παράλληλα ζεσταίνουμε τρυφερά, γλυκά και με ιδιαίτερη προσοχή τις καθαρίστριες, τους σχολικούς φύλακες και τους μετακλητούς και τους βάζουμε μυρωδικά, κανέλλα και 2 φύλλα δάφνης.
Προσθέτουμε έναν φόρο ακόμα και συνεχίζουμε να σοτάρουμε.
Ρίχνουμε έναν κύβο «ΚΑΡΑΝΙΚΑΣ» στους μετακλητούς και τους Δημόσιους και τους αφήνουμε στην άκρη να… «ξεκουραστούν» μέχρι να συνταξιοδοτηθούν στα 50 τους.

Στη συνέχεια προσθέτουμε στο τηγάνι με τους άνεργους τον πελτέ νέων μέτρων και τον σοτάρουμε για τουλάχιστον 2 λεπτά.
Προσθέτουμε μία έκτακτη εισφορά πάνω στα καυτά νέα μέτρα.
Προσθέτουμε μισό κιλό «ΕΝΦΙΑ άδικο». Δυναμώνουμε κι άλλο τη φωτιά ρίχνοντας 2 φόρους.
Σβήνουμε με κρασί κάθε πιθανότητα ανάκαμψης και αφήνουμε να εξατμιστεί κάθε έννοια αξιοκρατίας τελείως.
Μαγειρεύουμε τους επενδυτές και τους επιχειρηματίες σε σιγανή φωτιά μέχρι να ρουφήξει το Κράτος μας όλα τα υγρά και όλη τη ρευστότητα.
Ζυμώνουμε κομματόσκυλα, συνδικαληστές και άγαμες θυγατέρες μέχρι να ομογενοποιηθούν καλά και να γίνουν μία σχετικά σφιχτή ζύμη προνομιούχων.
Τυλίγουμε τη ζύμη μας και ολόκληρο το τραπεζικό μας σύστημα με μία μεμβράνη και τα αφήνουμε στο ψυγείο για 1 χρόνο με capital controls να παγώσουν καλά την οικονομία.

Όταν φουσκώσει η χώρα της ρίχνουμε άλλους 5 φόρους.
Ανοίγουμε με προσοχή την ΕΡΤ και το φύλλο για μία οικονομία-πίτα που της προσθέτουμε κάργα έφηβους συνταξιούχους και Δημοσίους Υπαλλήλους που θα δώσουν άλλη γεύση στο πιάτο μας.
Προσθέτουμε άλλον 1 φόρο και 1 έκτακτη εισφορά.
Ανακατεύουμε τα ΕΦΑΠΑΞ, τους διορισμούς και τις πρόωρες συνταξιοδοτήσεις και με μεγάλη προσοχή αλείφουμε με αυτά τους Δημόσιους, απαλά.
Πασπαλίζουμε με 400 γραμμάρια διαπραγμάτευση σκληρή, με 600 γραμμάρια περήφανο δημοψήφισμα και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 για 7 μήνες ώσπου το ΟΧΙ να γίνει ΝΑΙ.
Κλείνουμε σε μπουρεκάκια την χώρα, κλείνουμε τα σύνορα, σκεπάζουμε το σκεύος μας εγκλωβίζοντας μετανάστες, και βράζουμε στο ζουμί μας…
Αφαιρούμε ΕΝΤΕΛΩΣ μεταρρυθμίσεις, 13η σύνταξη, κατάργηση ΕΝΦΙΑ, σκίσιμο μνημονίου, αξιοκρατία, χορούς στο Σύνταγμα και πρόγραμμα Θεσσαλονίκης και σερβίρουμε στους ιθαγενείς γαρνιρισμένα με… εθελούσιες, χάντρες και καθρεφτάκια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)