Παρασκευή 28 Απριλίου 2017

Έλληνες …Είμαστε εν τέλει, συνένοχοι στην ασέβεια που διαπράττετε ενάντια στο Θεό και στην πατρίδα μας.

Έλληνες …Είμαστε εν τέλει, συνένοχοι στην ασέβεια που διαπράττετε ενάντια στο Θεό και στην πατρίδα μας.

 Είμαστε συνένοχοι στην ασέβεια που διαπράττετε στους νεκρούς της χώρας, που υπερασπιστήκαν την ελευθερία και τα Ιερά χώματα αυτού του τόπου. Η Μνημονιακή Βουλή αφαιρει από το Σύνταγμα, την φράση «στο όνομα της Αγίας και Ομοούσιάς και της Αδιαίρετης Τριάδας». Το αποτέλεσμα η χώρα μας, σε λίγο καιρό να μην είναι το Ορθόδοξο Κράτος που ξέραμε . Να μην έχει ένα στράτευμα συμπαγές, αλλά πλέον να μπορεί να υπηρετεί όποιος προσέρχεται σε αυτή την χώρα. Ίσως κάποιοι από εμάς να προλάβουν να δουν Πρόεδρο Δημοκρατίας έναν μη Έλληνα, εφόσον αφαιρείται και από τον Όρκο..

Έλληνες ντροπή μας …. Πλέον η ασέβεια απέναντι στο Θεό και τους ήρωες μας …θα γίνει χωρίς καμία διαμαρτυρία ….ντροπή σε όλους αυτούς που σφετερίζονται την πολιτική και που συντόμως θα έρθουν να μας ζητήσουν την ψήφο μας …ως δήθεν μη μνημονιακοί….

Ντροπή στον Κλήρο και στους Μονάχους ….που δέχονται την ασέβεια αυτή προς το Θεό ….που εν τέλει επί της ουσίας αθετούμαι όλοι μαζί την υπογραφή για την Ελευθερία που έβαλε η Παναγία το 1821…. Βλέπετε εν τέλει διαλέξαμε όλοι μαζί το Μαμμωνά και όχι τον Θεό…

ΝΡΟΠΗ ΜΑΣ…. Θεέ μου ας πέσει το «κακό» τουλάχιστον στην γενιά μας και όχι στις επόμενες που δεν θα έχουν καμία ευθύνη….

ΣΜΡΟΣ ΠΝ.  Τσακαλης Αθανασιος .....

« Όσοι το χάλκεον χέρι βαρύ του φόβου αισθάνονται
ζυγό δουλείας ας έχωσι, θέλει αρετή και τόλμη η ελευθερία»

[ Ανδρέας Κάλβος "Εις Σάμον"]


asimpiestos.blogspot 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)