Σάββατο 22 Απριλίου 2017

Αιφνιδιαστικά το καλοκαίρι θα εκδοθεί η Κάρτα του Πολίτη για όλους τους Έλληνες;

alt
ΠΟΛΥ - ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ
«Οι πληροφορίες  που έχουμε λένε, ότι το καλοκαίρι θα κυκλοφορήσει και η δική μας  κάρτα πολίτη», αναφέρεται στο blog "SCRIPTA MANENT" την αξιοπιστία του οποίου, είναι αλήθεια πως δεν γνωρίζουμε.
Δεν γνωρίζουμε κάτι παραπάνω αλλά καλό είναι να έχουμε το νου μας για παν ενδεχόμενο και να είμαστε ετοιμοπόλεμοι για μάχη ανά πάσα στιγμή.

hggiken.pblogs.gr 

Σχόλιο ιστολογίου:
στην προσεχή διαδήλωση - διαμαρτυρία κατά της κάρτας πολίτης πρέπει να δώσουμε όλοι μας το παρών, επειδή η ελευθερία μας λιγοστεύει μέρα με την ημέρα. Το οργανωμένο έγκλημα της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ και της Γερμανικής κατοχής, προετοιμάζουν τον απόλυτο παγκόσμιο έλεγχο της ανθρώπινης προσωπικότητας, στηριζόμενοι στη πάταξη της τρομοκρατίας (που οι ίδιοι δημιούργησαν) αλλά και στην οικονομική - τραπεζική κρίση αναφερόμενοι στην πάταξη της φοροδιαφυγής. 
Τα ανεξάρτητα ιστολόγια και blogspot ενώνονται για να ενημερώσουν σχετικά με τον κοινό εχθρό της ανθρωπότητας, πολεμώντας για την ελευθερία, όπως διέπραξαν οι ήρωες Έλληνες στο παρελθόν ...   
ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Η ΚΑΡΤΑ ΠΟΛΙΤΗ - ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)