Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2013

Αγώνας ΠΑΣΟΚ-Αλ Σαλέχ κατά Λαϊκού Συνδέσμου

ΖΗΤΟΥΝ ΔΙΑΚΟΠΗ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΗΣ ΧΑ
Αντιπροσωπεία του ΠΑΣΟΚ είχε  συνάντηση με τον Υπουργό Δικαιοσύνης κ. Χ. Αθανασίου, παρουσία των Γενικών Γραμματέων κ. κ. Ν. Κανελλόπουλου και Μ. Σκανδάμη, με αντικείμενο τις νομοθετικές πρωτοβουλίες για την αντιμετώπιση της ''εγκληματικής δράσης'' της Χρυσής Αυγής.
 
Η αντιπροσωπεία του ΠΑΣΟΚ ζήτησε:
 
1.Την άμεση προώθηση και ψήφιση στη Βουλή Νομοσχεδίου που θα περιλαμβάνει τις διατάξεις που έχει καταθέσει σε Πρόταση Νόμου το ΠΑΣΟΚ για την προστασία του πολιτεύματος και των πολιτών από την ακραία και οργανωμένη εγκληματική βία, τον ρατσισμό και την ξενοφοβία.
 
"Επισημαίνουμε ιδιαίτερα την ανάγκη υιοθέτησης των προτάσεών μας για ψήφιση διατάξεων που θα ενισχύουν το νομικό πλαίσιο κατά της ρατσιστικής βίας με αποτελεσματικότερες και άμεσα επιβαλλόμενες ποινές, με συστηματική αποστέρηση των πολιτικών δικαιωμάτων των ενόχων, με την καθιέρωση ειδικών πειθαρχικών αδικημάτων για εμπλεκόμενους σε ρατσιστικά αδικήματα δημόσιους λειτουργούς, με προστασία των θυμάτων και των μαρτύρων των κακουργηματικών πράξεων και με δραστικές κυρώσεις κατά των νομικών προσώπων', αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.
 
2.Να εφαρμοστεί άμεσα και παραδειγματικά ο ισχύων νόμος." Ζητήσαμε από τον Υπουργό Δικαιοσύνης να αξιοποιήσει όλες τις θεσμικές δυνατότητες που υπάρχουν, κάνοντας χρήση και του άρθρου 30 παρ 3 του Κώδικα Ποινικής Δικονομίας, που του δίνει τη δυνατότητα «σε υποθέσεις εξαιρετικής φύσης (....) να ζητήσει από τον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου να παραγγείλει τη διενέργεια την ανάκρισης και την εισαγωγή της υπόθεσης στο ακροατήριο κατ' απόλυτη προτεραιότητα»" σημειώνει το ΠΑΣΟΚ..
 
3.Παύση χρηματοδότησης. "Δεν είναι δυνατόν να υπάρχει κρατική χρηματοδότηση μιας εγκληματικής οργάνωσης. Γι' αυτό και ζητήσαμε είτε να ψηφιστεί νέα διάταξη, είτε να αξιοποιηθεί η υπάρχουσα νομοθεσία (άρθρο 41 ν 3251/2004), ώστε αν από την διεξαγόμενη στον Άρειο Πάγο προκαταρκτική εξέταση θεμελιώνεται κατηγορία κατά της Χ. Α. σύμφωνα με τα άρθρα 187 και επομένως του Π.Κ., να διακοπεί αμέσως η κρατική χρηματοδότηση αυτής της οργάνωσης", επισημαίνει το ΠΑΣΟΚ.
 
Την αντιπροσωπεία του ΠΑΣΟΚ αποτελούσαν ο Γραμματέας Ν. Ανδρουλάκης, ο Γραμματέας της Κ.Ο. Π. Ρήγας και οι Χ. Πρωτόπαπας, Γ. Ιωαννίδης και η Αφρ. Αλ Σάλεχ (φωτό από παλαιότερη καλλιτεχνική δραστηριότητά της).
 
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
 
 


Σχόλιο ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ:
Το νόμο περί ξενοφοβίας και ρατσισμού τον ανάπτυξε το ΠΑΣΟΚ, οι δήθεν αντιρατιστές είναι οι μεγαλύτεροι ρατσιστές στην χώρα μας, αυτοί στοχοποίησαν τους Δημόσιους υπαλλήλους  και γενικότερα ολόκληρο τον Ελληνικό λαό. Το ΠΑΣΟΚ ήταν αυτό που περιόρισε την κίνηση των μετρητών για αγορές πάνω από 1500 ευρώ πρέπει να πραγματοποιούνται σε τράπεζα ή με πιστωτική κάρτα. Το ΠΑΣΟΚ μαζί με τον Λομβέρδο πέρασε τον νόμο περί δωρεάς οργάνων παρά την θέληση μας. Αυτοί μαγείρεψαν τα στατιστικά στοιχεία και έφεραν το ΔΝΤ, αυτοί έκλεβαν τόσα χρόνια αναπτύσσοντας τις μίζες και τα φακελάκια σε επιστήμη. Τώρα μαζί με το προδότη Σαμαρά λένε θα βάλουν τάξη στη χώρα μας, ας δούνε τον εαυτό τους στον καθρέπτη και ας αυτόσυλληφθούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)