Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013

Ο Παπανδρέου γιατί ειναι ελεύθερος ;;; Οι υπόλοιποι;;;;


Στις 24 Σεπτεμβρίου συλλήφθηκε η δημοσιογράφος Δέσποινα Μπρούσαλη, απλά και μόνο επειδή μηνύθηκε για συκοφαντική δυσφήμηση. [ Συνέλαβαν παράνομα τη διαχειρίστρια του directNEWS.gr, Με χειροπέδες η δημοσιογράφος του directnews.gr – Την ίδια ώρα ο Πέτρος Κυριακίδης κυκλοφορεί ελεύθερος ]

Στις 28 Σεπτεμβρίου συνελήφθησαν μέλη της κοινοβουλευτικής ομάδας της Χρυσής Αυγής επειδή η κυβέρνηση και τα ΜΜΕ τους κατηγόρησαν για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης. [ Εγκληματική οργάνωση η Χρυσή Αυγή – Σύλληψη Μιχαλολιάκου και …, Κεδίκογλου για σύλληψη Μιχαλολιάκου: Η Δημοκρατία μας δεν …, , Έκτακτη είδηση σε όλο τον κόσμο η σύλληψη Μιχαλολιάκου | Madata … ]  

 
Από το 2010 και έπειτα όμως, χιλιάδες πολίτες, οργανώσεις, κόμματα κλπ, κατήγγειλαν δημόσια ή μήνυσαν  βουλευτές, υπουργούς και άλλους κρατικούς υπάλληλους για έσχατη προδοσία και προδοσία της χώρας. Όλες αυτές οι καταγγελίες έχουν αγνοηθεί ή έχουν σταλεί στη βουλή. [ ΠΡΟΣΒΟΛΕΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ: ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ και ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ --> πέρα του ορισμού των εγκλημάτων εμπεριέχει πληθώρα σχετικών καταγγελιών, Μηνύσεις, Αναφορές,  ]



Δηλαδή από  την μια γίνονται συλλήψεις δημοσιογράφων και βουλευτών κατόπιν απλής καταγγελίας και από την άλλη βαρύτατες μηνύσεις που αφορούν το σοβαρότερο έγκλημα του Ποινικού Κώδικα στέλνονται στους ίδιους τους κατηγορούμενους να αποφασίσουν για την ενοχή τους. 
Κατά τα άλλα βέβαια η Ελλάδα είναι κράτος δικαίου, οι τρεις εξουσίες είναι ανεξάρτητες, η δικαιοσύνη ειναι αμερόληπτη και το πολίτευμα λειτουργεί κανονικά. 

ΥΓ : Θα ήθελα να υπενθυμίσω σε όλους τους πολιτικούς και τους δημοσιογράφους ότι μέχρι στην έκδοση καταδικαστικής απόφασης εναντίον κάποιου αυτός είναι απλά ύποπτος και ότι οι δίκες δεν διεξάγονται στης τηλεοράσεις αλλά στις δικαστικές αίθουσες βάση συγκεκριμένης διαδικασίας :

Δικαίωμα στη χρηστή απovoμή δικαιoσύvης

1. Παv πρόσωπov έχει δικαίωμα όπως η υπόθεσίς τoυ δικασθή δικαίως, δημoσία και εvτός λoγικής πρoθεσμίας υπό αvεξαρτήτoυ και αμερoλήπτoυ δικαστηρίoυ, voμίμως λειτoυργoύvτoς, τo oπoίov θα απoφασίση είτε επί τωv αμφισβητήσεωv επί τωv δικαιωμάτωv και υπoχρεώσεώv τoυ αστικής φύσεως, είτε επί τoυ βασίμoυ πάσης εvαvτίov τoυ κατηγoρίας πoιvικής φύσεως. Η απόφασις δέov vα εκδoθή δημoσία η είσoδoς όμως εις τηv αίθoυσαv τωv συvεδριάσεωv δύvαται vα απαγoρευθή εις τov τύπov και τo κoιvόv καθ’ όληv η μέρoς της διαρκείας της δίκης πρoς τo συμφέρov της ηθικής, της δημoσίας τάξεως, ή της εθvικής ασφαλείας εv δημoκρατική κoιvωvία, όταv τoύτo εvδείκvυται υπό τωv συμφερόvτωv τωv αvηλίκωv ή της ιδιωτικής ζωής τωv διαδίκωv, ή εv τωv κριvoμέvων υπό τoυ Δικαστηρίoυ ως απoλύτως αvαγκαίων μέτρων, όταv υπό ειδικάς συvθήκας η δημoσιότης θα ηδύvατo vα παραβλάψη τα συμφέρovτα της δικαιoσύvης.


2. Παv πρόσωπov κατηγoρoύμεvov επί αδικήματι τεκμαίρεται ότι είvαι αθώov μέχρι της voμίμoυ απoδείξεως της εvoχής τoυ.

3. Ειδικώτερov, πας κατηγoρoύμεvoς έχει δικαίωμα:
α) όπως πληρoφορηθή, εv τη βραχυτέρα πρoθεσμία εις γλώσσαv τηv oπoίαv εvvoεί και εv λεπτoμερεία τηv φύσιv και τov λόγov της εvαvτίov τoυ κατηγoρίας,
β) όπως διαθέτη τov χρόvov και τας αvαγκαίας ευκoλίας πρoς πρoετoιμασίαv της υπερασπίσεώς τoυ.
γ) όπως υπερασπίση o ίδιoς εαυτόv ή αvαθέση τηv υπεράσπισίv τoυ εις συvήγoρov της εκλoγής τoυ, εv ή δε περιπτώσει δεv διαθέτει τα μέσα vα πληρώση συvήγoρov της εκλoγής τoυ, εv ή δε περιπτώσει δεv διαθέτει τα μέσα vα πληρώση συvήγoρov vα τoυ παρασχεθή τoιoύτoς δωρεάv, όταv τoύτo εvδείκvυται υπό τoυ συμφέρovτoς της δικαιoσύvης, δ) vα εξετάση ή ζητήση όπως εξετασθώσιv oι μάρτυρες κατηγoρίας και επιτύχη τηv πρόσκλησιv και εξέτασιv τωv μαρτύρωv υπερασπίσεως υπό τoυς αυτoύς όρoυς ως τωv μαρτύρωv κατηγoρίας,
ε) vα τύχη δωρεάv παραστάσεως διερμηvέως, εάv δεv εvvoεί ή δεv oμιλεί τηv χρησιμoπoιoυμέvηv εις τo δικαστήριov γλώσσαv.
Αυτά προβλέπονται από το άρθρο 6 ΕΣΔΑ . Δείτε σχετικά και το άρθρο 5 εδώ 

ΣΧΕΤΙΚΑ: 
Το πολίτευμα λειτουργεί με εγκληματική οργάνωση στη βουλή ;;; ΠΩΣ ΕΧΕΙ ΜΠΕΙ ΕΚΕΙ;;
22.02.2010 – 18.01.2013: Οι νομικές κινήσεις των πολιτών και η αδράνεια της δικαιοσύνης …
Αίτηση παραπομπής δικογραφίας από την βουλή στην Τακτική Δικαιοσύνη
ΔΗΜ. ΑΝΤΩΝΙΟΥ: ΒΙΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ: Μια_αφελή_ερώτηση:

Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου: Στην μήνυση μου για Εσχάτη Προδοσία έχω επικαλεσθεί νομολογία (ΟλΑΠ 680/75) (αν θυμάμαι καλά την απόφαση) και το αρ. 62, 97, 120 Συντ. και ΠΚ 134Α`, τα οποία ορίζουν ότι η Εσχάτη Προδοσία είναι κακούργημα Διαρκές και Αυτόφωρο κι είχα ζητήσει εγγράφως και τεκμηριωμένα στην μήνυση, αλλά και προσωπικά από τον αρμόδιο Αντ/λέα του ΑΠ να συλλάβει τους υπόπτους μηνυθέντες 173 βουλευτές της κυβέρνησης Παπανδρέου, ακριβώς όπως έγινε με τους βουλευτές της ΧΑ, των οποίων επίσης τα φερόμενα Εγκλήματα (σύσταση εγκληματικής οργάνωσης ΠΚ 187) χαρακτηρίστηκαν ως Διαρκή και Αυτόφωρα Κακουργήματα.

Ο τότε εισαγγελέας του ΑΠ μου είπε ότι “είχα δίκιο, αλλά την απόφαση αυτή δεν μπορεί να την πάρει αυτός, αλλά η Βουλή” (Συντ. 86) και διαβίβασε την μήνυση στην Βουλή, όπου και παράνομα παραμένει αδρανής από την 24-11-2011….αυτό, φερομένη ως Εισαγγελέα του ΑΠ , δεν συνιστά το κακούργημα της Κατάχρησης Εξουσίας εναντίον κυρίως του Προέδρου της Βουλής και των λοιπών, γεγονός για το οποίο έχω επίσης καταθέσει μήνυση με άγνωστη στην τύχη της?
Συνιστά αυτή η ΑΝΙΣΟΤΗΤΑ μεταχείρισης κατάργηση της ΟΥΣΙΑΣ της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ που είναι η ΙΣΟΤΗΤΑ και δι αυτής η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ? …γι αυτό είσαι κι εσύ υπόλογος ενώπιον του ελληνικού λαού…και σύντομα.
Δημ. Αντωνίου
Δικογραφία κατά Παπακωνσταντίνου και Λοβέρδου στάλθηκε για θάψιμο στη Βουλή
ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΜΗΝΥΣΗ ΓΙΑ ΘΑΨΙΜΟ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ….
Σχετικά με : “ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ για την Εισαγγελική Αρμοδιότητα της Βουλής”
Στις 6/07/2012 κατατέθηκαν 284  μηνύσεις για εσχάτη προδοσία και εξαπάτηση εκλογέων, κατά του ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ του Ανδρέα, του ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ και παντός άλλου υπευθύνου. Όλες οι μηνύσεις είχαν το ίδιο κείμενο το οποίο συντάχθηκε από την δικηγόρο κ  Κρητικοπούλου με την βοήθεια του κ Σακκά, πρώην εισαγγελέα.  Στις 12/10/2012 αυτή η μήνυση μαζί με άλλες τρεις  παρόμοιες μηνύσεις κατά πρώην πρωθυπουργών, υπουργών καθώς και κατά του νυν πρωθυπουργού, διαβιβάστηκαν στη Βουλή βάσει του νόμου περί «ποινικής ευθύνης υπουργών». Η συνέχεια: Κύριε Μειμαράκη μας δίνετε μια διάφανη απάντηση σε μια διάφανη ερώτηση;;;
Στην βουλή για θάψιμο και άλλες δικογραφίες ( Σαχινίδης, Ζανιάς, Παπακωνσταντίνου)
Μήνυση κατά της Βουλής για κατάχρηση εξουσίας (ΠΚ 239)
ΙΝΚΑ: Μήνυση κατά Στουρνάρα Αίτημα ενεργοποίησης της αυτόφωρης διαδικασίας
ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ: Ο ΣΚΟΥΠΙΔΟΝΤΕΝΕΚΕΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ !!!!!!
Δ. Αντωνίου “Ένσταση κατά της νομιμότητας συγκρότησης δικαστηρίου λόγω κατάλυσης της εθνικής και δικαστικής ανεξαρτησίας”
Κίνημα Ανεξάρτητων Πολιτών – ΣΠΙΘΑ ΜΗΝΥΣΗ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ (ΦΕΚ 240/2012)
ΝΑΙ, ΠΩΣ ! Ηρωικοί εισαγγελείς και πράσινα άλογα …
Έγκληση – μήνυση κατά του Οικονομικού Εισαγγελέα Γρηγορίου Πεπόνη
Δικογραφία κατά Παπακωνσταντίνου και Λοβέρδου στάλθηκε για θάψιμο στη Βουλή
Ατιμωρησία
ΚΑΙ ΜΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ  ΑΠΟΡΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ: 
Είναι οι στιγμές της μεταγωγής του αρχηγού της Χρυσής Αυγής Νίκου Μιχαλολιάκου και των βουλευτών του.
Δώστε προσοχή στο 0:51″, την ώρα που περνάνε συνοδεία αντρών της αντιτρομοκρατικής ακούγεται ένα «Lets Go» .
Και ρωτάμε, λένε «Let’s Go» οι Έλληνες αστυνομικοί στις μεταγωγές;
Εμείς ρωτάμε & αναμένουμε από τον κ. Δένδια να μας διαφωτίσει.


Βίντεο από http://arouraios.gr/2013/09/poioi-einai-oi-andres-pou-sunodeuoun-ton-mixaloliako/#sthash.oVSrqNk3.dpuf

 http://justiceforgreece.wordpress.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)