Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2013

ΓΙΑΤΙ ''ΚΟΨΑΝΕ'' ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΟΥ ΑΝΤ1 ΤΟΝ ΠΟΙΝΙΚΟΛΟΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟ;ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhbMVl_E8ckx8ZtlwwXjUqqTI-VjSd3Fu7MRRB5M9DOShEcM5ZxV5ObMYMQn8QW9_LswP2YAVFRH3HS5ILj3hog7WSKcqu6OQgxCyzWyvk8CVnIj8Szfn7UexBeVxAYNEPhKudW2Oq6RBPw/s1600/n1.JPG
Ο γνωστός ποινικολόγος δίνει νέα τροπή στην υπόθεση αφού με παρέμβαση του στο δελτίο του ΑΝΤ1 και αφού πρώτα τόνισε οτι είναι Αριστερός, αποκάλυψε οτι δεν στέκουν νομικά οι διώξεις κατά του Γ.Γ. και των βουλευτών της Χρυσής Αυγής για σύσταση "εγκληματικής οργάνωσης". Την ώρα που προσπαθούσε όμως να επιχειρηματολογήσει δόθηκε σήμα και τον κόψανε στον αέρα!
  Δείτε το VIDEO...






Σχόλιο ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ:
Σε έξη μήνες θα έχουμε εκλογές, τι νομίζει η φασιστική κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ ρίχνοντας λάσπη στον Παν. Καμμένο, στην Χρυσή Αυγή και όποιον άλλον στοχοποιήσουν θα δουν ξανά την Βουλή;
Όλες αυτές οι ενέργειες  γυρνάνε μπούμερανγκ στα μούτρα τους, η καταδίκη τους σε θάνατο είναι αναμφισβήτητη, τα δύο κόμματα που κατάστρεψαν την χώρα μας δεν υπάρχουν πλέον και όποιος τους ψηφίσει είναι το ίδιο προδότης αφού ουσιαστικά ψηφίζει Τρόικα και Γερμανική κατοχή.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)