Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2013

Την αστυνομικό που συνέλαβε τον Ρουπακιά θα βραβεύσει ο Κ.Παπούλιας (το είδαμε κι αυτό)


Την αστυνομικό που συνέλαβε τον Ρουπακιά θα βραβεύσει ο Κ.Παπούλιας
Ο Γιώργος Ρουπακιάς  


Την αστυνομικό που συνέλαβε τον χρυσαυγίτη δολοφόνο του Παύλου Φύσσα, Γ.Ρουπακιά, στην Αμφιάλη προτίθεται να βραβεύσει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας.
Σύμφωνα με το Έθνος, ο κ. Παπούλιας προτίθεται να καλέσει την επόμενη εβδομάδα την 24χρονη κοπέλα προκειμένου να την τιμήσει, «ώστε να προβάλλονται τα ωραία παραδείγματα».

Πρόκειται για την αστυνομικό που έγινε γνωστή ως «η όμορφη Αγγελική». Σύμφωνα με τις μαρτυρίες όσων βρέθηκαν μπροστά στη σκηνή της δολοφονίας, όταν το θύμα είδε τους αστυνομικούς, σήκωσε την μπλούζα του, έδειξε το αιμόφυρτο στέρνο του και υπέδειξε τον δολοφόνο φωνάζοντας: «Με χτύπησε, αυτός είναι, πιάστε τον».Η Αγγελική κατέβηκε από τη μηχανή, έτρεξε προς το μέρος που υπεδείκνυε ο Παύλος Φύσσας φωνάζοντας: «Ε, όχι και μαχαίρι» και αφού έβγαλε το όπλο της, έριξε τον δολοφόνο στο έδαφος.
Στη συνέχεια εντόπισε το ματωμένο μαχαίρι που ο δράστης είχε πετάξει κοντά στο αυτοκίνητό του και λίγο μετά επέστρεψε στον 34χρονο Παύλο, με τον οποίο παρέμεινε - προσπαθώντας να τον εμψυχώσει- μέχρι που εκείνος ξεψύχησε.



Σχόλιο ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ:

Βραβεύουν την αστυνομικό που συνέλαβε τον Ρουπακιά, αντί να την αποστρατεύσουν που ενέργησε μετά το φονικό. Ήταν θεατής στην διαμάχη τους και τώρα θέλουν να μας πουν ότι είναι και παράδειγμα αστυνομικού. Άραγε ο Κ. Παπούλιας έχει σαλέψει από τα γερατειά, έτσι του είπαν να κάνει ή μήπως θέλει να γνωρίσει από κοντά τα όμορφα της μάτια. Τελικά σε αυτή τη χώρα γίνονται ήρωες και σωτήρες οι ανίκανοι, κατακτώντας έτσι την ολοκληρωτική μηδενοποίηση αξιών και τη μέγιστη προπαγάνδα από τα ΜΜΕ. 
(Φωτογραφία από: Newpost.gr  )

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)