Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2013

Χ. ΘΕΟΧΑΡΗΣ και η ανασφαλή ηλεκτρονική διακυβέρνηση.




Λανθασμένες μεταβολές σε 7.000 δηλώσεις E9 Ειδικά ειδοποιητήρια θα αποστείλει η Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων (ΓΓΔΕ) σε 7.000 φορολογούμενους που υπέβαλαν ηλεκτρονικά Ε9 στο διήμερο 18-19 Σεπτεμβρίου, καθώς λόγω κενών ασφαλείας που εμφάνισε η ειδική εφαρμογή του Τaxisnet στις δηλώσεις τους μεταφορτώθηκαν στοιχεία ακινήτων άλλων φορολογούμενων, με αποτέλεσμα να προχωρήσουν σε λανθασμένες μεταβολές.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την εφημερίδα «Τα Νέα» η Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων έχει ήδη προχωρήσει στην καταγραφή των προβληματικών Ε9 και μέσα στην εβδομάδα θα ειδοποιήσει τους εν λόγω φορολογούμενους να διορθώσουν τις όποιες λανθασμένες μεταβολές.






Σχόλιο ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ:
Ο Χάρης Θεοχάρης υπεύθυνος δημοσίων εσόδων και πρώην Γ.Γ. Πληροφοριακών Συστημάτων, κατασκεύασε το σύστημα  TAXIS για να μην ταλαιπωρούνται οι πολίτες ή τελικά πέτυχε το αντίθετο;
Κενά ασφαλείας, διαρροές δεδομένων και εκατομμύρια φορολογημένοι να κινδυνεύουν τα προσωπικά τους δεδομένα. Μια διαδικτυακή πλατφόρμα που αναδεικνύει την ανικανότητα του Θεοχάρη να κατασκευάσει μια φορά κάτι σωστό και να λειτουργεί, μία πέφτει το σύστημα, μία υποκλέβονται δεδομένα και μία άλλη να μεταβάλλονται στοιχεία άλλου φορολογούμενου. Αντί να παραιτηθεί ο Χάρης πριν μας πάρει ο χάρος του, θέλει και να πολιτευτεί, βέβαια όλοι οι ανίκανοι και τεμπέληδες ασχολούνται με την πολιτική, γιατί να διαφέρει ο Χαρούλης;     

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)