Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2013

Ρατσιστικές απολύσεις στον ΑΝΤ1



Μπορεί στον ΑΝΤ1 να αυτοπανηγυρίζουν για το νέο τους πρόγραμμα και τα καινούργια τους αποκτήματα, αλλά όλα αυτά κινούνται στη σφαίρα του φαίνεσθαι.
Όλα είναι φαιδρά! Η πραγματικότητα που βιώνουν οι περισσότεροι των εργαζομένων, εκτός των μεγάλων αστέρων, είναι εντελώς διαφορετική.
Παράδειγμα οι τελευταίες εξελίξεις στη σχολή του ΑΝΤ1. Εκεί που υποτίθεται ότι τα νέα παιδιά πρέπει να μαθαίνουν τις αρχές της δημοσιογραφίας από καταξιωμένους δημοσιογράφους. Από ιερά τέρατα της δημοσιογραφίας που οι περισσότεροι τους αποκαλούν «δασκάλους». Τέτοιοι είναι ο Χρήστος Πασσαλάρης, ο Ανδρέας Μπόμης, o Νικηφόρος Αντωνόπουλος και πολλοί άλλοι. Με τους περισσότερους όμως η συνεργασία τελείωσε. Ο λόγος; Είναι λέει πάνω από 60 ετών! Ανήκουστο θα λέγαμε εμείς. Αν μιλούσαμε για χειρονακτική εργασία να το καταλάβουμε ότι η διοίκηση του ΑΝΤ1 θέλει νέους και δυνατά «χέρια». Αλλά βρε αθεόφοβοι, αν δεν διδάξουν τη δημοσιογραφία στα νέα παιδιά δημοσιογράφοι στυλ Πασσαλάρη και Μπόμη ποιοι θα την διδάξουν; Ο Θανάσης Πάτρας...;

Πηγή: http://www.gossip-tv.gr/Media/story/279645/ratsistikes-apolyseis-ston-ant1#ixzz2fwhaRGqX

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)