Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2013

«ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΤΖΙΧΑΝΤ» Νεαρές Τυνήσιες «σκλάβες του σεξ» στη Συρία

Σεξουαλικές υπηρεσίες στους Σύρους αντάρτες, προσφέρουν νεαρά κορίτσια από την Τυνησία που στέλνονται μέσω οργανωμένων δικτύων στην Συρία, για «σεξουαλική τζιχάντ» και συχνά επιστρέφουν έγκυες στην πατρίδα.

Φωτογραφία: www.febrayer.com/ alarabiya.net
Φωτογραφία: www.febrayer.com/ alarabiya.net
 
«Τα κορίτσια «ανταλλάσσονται» μεταξύ 20, 30, 100 ανταρτών και επιστρέφουν με τους καρπούς των σεξουαλικών επαφών στο όνομα μιας σεξουαλικής τζιχάντ (ιερός πόλεμος) και εμείς καθόμαστε σιωπηροί χωρίς να κάνουμε τίποτα» καταγγέλλει ο υπουργός Εσωτερικών της Τυνησίας, Bin Jeddo.
Ο τελευταίος τονίζει επίσης ότι το υπουργείο εσωτερικών από τον Μάρτιο του 2013, έχει απαγορεύσει σε 6.000 Τυνήσιους- κυρίως κάτω των 35 ετών- την μετάβαση στην Συρία.
«Οι νέοι μας μπαίνουν στην πρώτη γραμμή των συρράξεων στην Συρία και εκπαιδεύονται στο να κλέβουν και να κάνουν επιδρομές στα χωριά» καταγγέλλει ο Jeddo, προσθέτοντας ότι το υπουργείο έχει προχωρήσει και σε συλλήψεις 86 ατόμων που θεωρούνται ύποπτοι για την συγκρότηση δικτύων μέσω των οποίων διακινούνται τα νεαρά κορίτσια στη Συρία για την υποτιθέμενη «τζιχάντ».

«Τώρα προωθούν κορίτσια για τζιχάντ στη Συρία. Δεκατρία νεαρά κορίτσια στάλθηκαν εκεί για σεξουαλική τζιχάντ. Τι είναι αυτό; Αυτό λέγεται εκπόρνευση, διαφθορά» είχε δηλώσει τον Απρίλιο ο πρώην μουφτής της Τυνησίας Sheikh Othman Battikh.

Πηγή: Al Arabiya

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)