Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2013

ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΑΓΜΑΤΑ ΕΦΟΔΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΒΡΩΜΙΚΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ!!!!

του Κώστα Βουκελάτου

Προσωπικά εγώ δε θεωρώ ότι οι αντιεξουσιαστές έχουν καμία διαφορά από τους χρυσαυγίτες. Είναι και τα δύο τάγματα κακοποιών που κινούνται και βρίσκουν στέγη στα άκρα, ένα χώρο που δεν ξέρει που βρίσκεται, τι θέλει και διψάει μόνο για να συμμετέχει σε εγκληματικές πράξεις και να δημιουργεί επεισόδια.

Στο αντιρατσιστικό συλλαλητήριο του Κερατσινίου τα τάγματα εφόδου των αντιρατσιστικών οργανώσεων, έκαψαν και λεηλάτησαν περιουσίες δήθεν αγανακτισμένοι από τον θάνατο του άτυχου Παύλου Φύσσα. Οι φωτιές και οι λεηλασίες μόνο αντιφασιστική διαδήλωση δεν ήταν.
Τι κατάφεραν; Αναρωτιέται μεγάλη μερίδα των πολιτών οι ονομαζόμενοι αντιφασίστες.

Φυσικά να γίνουν ένα και το αυτό με τους δολοφόνους φασίστες της προηγούμενης ημέρας, σκληροί κακοποιοί με πλήρη συναίσθηση των όσο κάνουν και γιατί το κάνουν εκτελώντας εντολές μίσους ενάντια σε αθώους πολίτες. Φυσικά και δε διαδηλώνουν όλοι με σκοπό να διαπράξουν κακουργηματικές πράξεις εναντίον περιουσιών και αθώων πολιτών αλλά μαζί με την πλειοψηφία των ξερών καίγονται και τα λίγα χλωρά.



Θα τιμούσαν τη μνήμη του αθώου δολοφονημένου Παύλου Φύσσα μόνο εάν κατέβαιναν σε μια διαδήλωση χωρίς σημαίες και κομματικές ταυτότητες απλά για να φωνάξουν κατά της βίας από όπου και ένα προέρχεται. Το γεγονός της άγριας δολοφονίας του Παύλου από τον ανεγκέφαλο φασίστα μέλος της Χρυσής Αυγής ταρακούνησε τους πολίτες και τα κόμματα αρκετά για να περιμένουμε κάποια αλλαγή επιτέλους όπως φαίνεται από τις τελευταίες κινήσεις.

Για να γίνει όμως κάτι διαφορετικό θα πρέπει όλοι αυτοί οι καλοθελητές που διαχειρίζονται την δήθεν λαϊκή αγανάκτηση να μην ενεργοποιούν τα τάγματα εφόδου. Η αγανάκτηση εκφράζεται και μέσα από σοβαρές διαδηλώσεις και συνθήματα. Πρέπει να απομονωθούν τα ακροαριστερά και ακροδεξιά στοιχεία που ασπάζονται τη βία και το έγκλημα σε όλες του τις μορφές. 

Βγαίνει ο ΣΥΡΙΖΑ και φωνάζει για το τι έκανε η φασιστική Χρυσή Αυγή, αλλά δεν καταδικάζει τα εγκλήματα που κάνουν όλοι αυτοί που φωνάζει να διαμαρτυρηθούν στις διαδηλώσεις κατά του φασισμού και μεταλλάσσονται σε φασιστοειδή εγκληματώντας δήθεν αγανακτισμένοι εναντίον αθώων πολιτών, και δεν τους καταδικάζει γιατί τους εξυπηρετεί αυτή η προσπάθεια αποσταθεροποίησης.

Το παράδειγμα φονικής βίας της Marfin που άσκησε ένα κομμάτι φασιστοειδών αναρχικών του ακροαριστερού χώρου αφήνοντας πίσω νεκρούς και κακώς προσπάθησαν να το χρεώσουν σε όλη την αριστερά, δείχνει το πόσο ψεύτικες είναι οι διαμαρτυρίες αφού κανένας δε διαδήλωσε για τα νεκρά θύματα που άφησε πίσω της η επίθεση.


Δεν άκουσα κανένα από τον ΣΥΡΙΖΑ να καταδικάσει αυτή την φονική επίθεση. Αντίθετα άκουσα το κατάπτυστο «Αυτοί γιατί δέχτηκαν να δουλέψουν αντί να απεργούν;» και μέσα στα θύματα μια έγκυος γυναίκα. Θα έπαιρναν ένα καλό μάθημα όλα τα ακραία κακοποιά στοιχεία των ταγμάτων εφόδου εάν η Ν.Δ. και ο ΣΥΡΙΖΑ καταδίκαζαν και τους δεξιά και τους αριστερά κακοποιούς και καλούσαν σε ένα πανδημοκρατικό συλλαλητήριο κατά της βίας του φασισμού και της αναρχίας απομονώνοντας όλα τα κακοποιά στοιχεία.

Τα άκρα υπονομεύουν τη δημοκρατία και η δημοκρατία κινδυνεύει όσο δεν καταδικάζουν οι πολιτικοί όλες τις ακραίες επιθέσεις που παραβιάζουν τα ανθρώπινα δικαιώματα, γιατί οι πολιτικές δολοφονίες, οι καταστροφές, οι εμπρησμοί και το πλιάτσικο μόνο δημοκρατία δεν περιέχουν και η Ελλάδα από χώρα της δημοκρατία έχει γίνει κράτος ανομίας.

Σε κανένα σταθμό και καμία εκπομπή δεν ακούστηκε η φωνή κανενός επιχειρηματία του Κερατσινίου που δέχτηκε επίθεση, κάηκε και λεηλατήθηκε το μαγαζί του. Κανένας παρουσιαστής πολιτικών εκπομπών δεν ασχολήθηκε έστω και 5 λεπτά με τις καταστροφές που άφησαν οι αντιφασίστες φασίστες κατ΄αθώων πολιτών και μέχρι να αλλάξουμε νοοτροπία και αποκτήσουμε σοβαρότητα αυτά τα φαινόμενα δε θα σταματήσουν μόνο με νομοθετικές παρεμβάσεις.

Πηγή freepen.gr


 "Αισθανόμαστε άβολα εκεί μέσα. Μια σιχασιά και μια αηδία. Εάν θέλουν τα εγκαταλείπουμε ανά πάσα στιγμή. Βγαίνουμε στους δρόμους για να δούμε πόσα απίδια βγάζει ο σάκος", τόνισε ο κ. Μιχαλολιάκος στις Θερμοπύλες στις 25/08/2012 και δήλωσε έτοιμος για αναμέτρηση: "Θα δούνε τι σημαίνει τάγματα εφόδου, τι σημαίνει μάχη, τι σημαίνει αγώνας, τι σημαίνει οι ξιφολόγχες να ακονίζονται στα πεζοδρόμια"!

Δείτε το βίντεο κααι διαβάστε τι σημαίνει "ΤΑΓΜΑΤΑ ΕΦΟΔΟΥ"..





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)