Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2013

Ο Παπούλιας θυμήθηκε: Καθήκον μου να υπερασπιστώ τη δημοκρατία

ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ

Παπούλιας: Καθήκον μου να υπερασπιστώ τη δημοκρατία

Υποδέχεται Τσίπρα και Κουβέλη
«Υπέρτατο καθήκον μου ως Πρόεδρος της Δημοκρατίας είναι να υπερασπιστώ τη δημοκρατία και τον ελληνικό λαό από αυτή τη λαίλαπα που επέρχεται», δήλωσε ο Κάρολος Παπούλιας, ο οποίος υποδέχτηκε στο Προεδρικό Μέγαρο τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα. Ακολουθεί συνάντηση με τον πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ Φώτη Κουβέλη.
«Κύριε Πρόεδρε, είχαμε τόσο καιρό στον κόρφο μας το φίδι -κάποιοι νόμιζαν ότι είναι φιδάκι και έπαιζαν μαζί του, το χάϊδευαν - και τώρα κοντεύει να μας πνίξει. Κάποιοι ξαφνιάζονται. Νομίζω όμως ότι έφτασε η στιγμή η πολιτεία, θεσμικά η δημοκρατία, να αντιμετωπίσει με αποφασιστικότητα το φαινόμενο. Έχει τις δυνατότητες, υπάρχει νομικό πλαίσιο, απαιτείται πολιτική βούληση», ανέφερε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
«Συμφωνώ απόλυτα. Και τα λέτε σε μένα που από μικρό παιδί πολέμησα και τον φασισμό και τον ναζισμό και είμαι εξαιρετικά ευαίσθητος», σχολίασε ο πρόεδρος της Δημοκρατίας. 

Newsroom Enet



Σχόλιο ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ:
Ρε Παπούλια μεγαλύτερο φασισμό από τώρα είχαμε ποτέ ; Όταν παρέδωσαν την εθνική μας ανεξαρτησία που ήσουν; Όταν μας πήραν της δουλειές και όταν μας απόλυσαν που ήσουν; Όταν πούλησαν τη χώρα μας και την δημόσια περιουσία που ήσουν; Όταν μας διέσυραν σε όλο τον κόσμο και μας αποκάλεσαν κλέφτες, αντιπαραγωγικούς και τεμπέληδες που ήσουν; Όταν ο Βενιζέλος έβγαλε το χαράτσι και άλλους φόρους αντισυνταγματικούς που ήσουν; Η μη συμμετοχή και αδράνεια σου δηλώνει την αποδοχή σου σε όλα, αποδέχεσαι τον φασισμό της κυβέρνησης που το παίζει και φιλελεύθερη, τόσο υποκρισία κύριε Παπούλια ξεπέρασες και τον ΓΑΠ.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)