Δευτέρα 27 Αυγούστου 2012

Το μαζικό έγκλημα σε βάρος τής δημόσιας υγείας και η νομοθεσία που ΔΕΝ εφαρμόζεται προς χάριν των εταιρειών!


“H ψευδαίσθηση του Halloween”, έργο του Sven Sauer από το illusion.scene360.com
Από τον ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ
“Άρθρο 13: Οι παραγωγοί και οι διακινητές εξασφαλίζουν ότι οι χρήστες ηλεκτρικού και ηλεκτρονικού εξοπλισμού οικιακής χρήσης ενημερώνονται δεόντως, μέσω των οδηγιών χρήσης ή στο σημείο πώλησης, σχετικά με:
(α) την υποχρέωση να μην διατίθενται πλέον τα ΑΗΗΕ (σ.Π/Β Απόβλητα Ηλεκτρικού και Ηλεκτονικού Εξοπλισμού) μαζί με τα αστικά απόβλητα
(β) τα συστήματα επιστροφής και συλλογής στα οποία έχουν πρόσβαση,
(γ) το ρόλο τους στην επαναχρησιμοποίηση, την ανακύκλωση και τις άλλες μορφές αξιοποίησης των ΑΗΗΕ,
(δ) τις δυνητικές επιπτώσεις στο περιβάλλον και την ανθρώπινη υγεία ως αποτέλεσμα της παρουσίας επικίνδυνων ουσιών στον ηλεκτρικό και ηλεκτρονικό εξοπλισμό,
(ε) την έννοια του συμβόλου που παρατίθεται στο Παράρτημα V (σ.Π/Β σύμβολο σήμανσης ΑΗΗΕ που πρέπει να είναι ευκρινές, ευανάγνωστο και ανεξίτηλο)”
Στο ιστολόγιο Λάμπες οικονομίας Ένα ρυπαρό και επικίνδυνο προϊόν βαμμένο πράσινο θα βρείτε μία ογκωδέστατη αναλυτική μελέτη του κ.Χρήστου Μουσουλιώτη για τις καταστροφικές επιδράσεις των φωτιστικών μέσων “οικονομίας”, που συμπεριλαμβάνονται στα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το εν λόγω ΦΕΚ. Το Ελληνικό κράτος, για μία ακόμα φορά, ΔΕΝ ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ τη σαφέστατη Κοινοτική Νομοθεσία που εισάγεται με αυτό στην Ελληνική, αφήνοντας σε εταιρείες παραγωγής και εμπορικά δίκτυα χωρίς ηθική υπόσταση να αισχροκερδούν εις βάρος της δημόσιας υγείας και του περιβάλλοντος.
Τα Μ.Μ.Ε. ΣΙΩΠΟΥΝ ή αναλώνονται σε ρεποτάζ σχετικά με τα στημένα από τους νεοταξίτες κοριτσάκια στη Ρωσία.
Η αναλυτική μελέτη του κ.Μουσουλιώτη χωρισμένη σε 3 μέρη σε format Scribd:
Το έβδομο σκέλος σχετίζεται με την εδραίωση τού Μεγάλου Αδελφού με τη βοήθεια τής οικολογίας. Συγκεκριμένα οι λαμπτήρες «οικονομίας» δεν είναι τίποτα άλλο παρά ο προπομπός εισαγωγής στην καθημερινή ζωή των πολιτών των λαμπτήρων LED, οι οποίοι έχουν την τεχνική δυνατότητα να αποτελέσουν το καλύτερο «όπλο» παρακολούθησης. Οι λαμπτήρες LED μπορούν να λειτουργούν ως φτηνό, αποδοτικό και παγκόσμιο δίκτυο άμεσης παρακολούθησης, μέσω τής ιδιότητας που διαθέτουν να εκπέμπουν και να δέχονται ακτινοβολίες ακριβώς όπως τα ραντάρ πλάσματος. (Την ίδια ιδιότητα διαθέτουν και οι λαμπτήρες «οικονομίας»).
ΠΠ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)