Δευτέρα 27 Αυγούστου 2012

Σε ιδιώτη για 40 χρόνια η Εγνατία Οδός

Στο ταμείο αποκρατικοποιήσεων πέρασε η Εγνατία Οδός και πλέον ο μεγαλύτερος αυτοκινητόδρομος της χώρας είναι θέμα χρόνου να περάσει στα χέρια ιδιώτη.

“Ευκαιρία” θεωρείται η πώληση υπό την έννοια ότι πρόκειται για έτοιμο αυτοκινητόδρομο και μάλιστα έναν δρόμο που αποτελεί βασικό άξονα όχι μόνο για τη χώρα αλλά και για τις γειτονικές καθώς αποτελεί βασικό άξονα σύνδεσης της Ιταλίας με χώρες όπως η Βουλγαρία και η Τουρκία.

Σύμφωνα με την απόφαση που δημοσιεύτηκε χθες στην εφημερίδα της κυβέρνησης το δημόσιο παραχωρεί μαζί και τους κάθετους άξονες (κόμβος Καστοριάς - κόμβος Κορομηλιάς - κόμβος Ιεροπηγής - Μεθοριακός σταθμός Κρυσταλλοπηγής - κόμβος Λαγκαδά/Σερρών - Μεθοριακός Σταθμός Προμαχώνα).

Ο ιδιώτης επενδυτής θα πάρει προίκα και τα δικαιώματα του Δημοσίου για τη λειτουργία, συντήρηση κι εκμετάλλευση του καθέτου άξονα Ανισόπεδος κόμβος Χαλάστρας - Μεθοριακός Σταθμός Ευζώνων.

Δεν έχει ξεκαθαριστεί τι θα γίνει με τα χρέη της εταιρείας ύψους 700 εκατομμυρίων ευρώ

http://www.newsit.gr

Σχόλιο ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ: 
το μεγάλο ξεπούλημα σε λίγο ετοιμαστείτε θα πουλάνε και τα σπίτια μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)