Κυριακή 26 Αυγούστου 2012

Ο πρόεδρος των πακιστανών απειλεί με “Τζιχάντ” (βίντεο)

Δεν φτάνει που ήρθαν απρόσκλητοι, απειλούν κιόλας πως δεν θα διστάσουν να εμπλακούν σε ιερό πόλεμο αν τους ζορίσουν περισσότερο.
Αυτά με λίγα λόγια ακούγεται να λέει ο πρόεδρος της Πακιστανικής Κοινότητας Ελλάδος, απευθυνόμενος στους συγκεντρωμένους παράνομους μετανάστες στη χώρα μας.
Δεν ξεχνά βέβαια, να ευχαριστήσει το ΚΚΕ και το ΣΥΡΙΖΑ για την ευγενική τους στήριξη και… χορηγία.
Κατά τα άλλα ενοχλούν κάτι αριστερίζοντες αριστερούς τα τούρκικα σήριαλ γιατί λέει μας αποβλακώνουν, χαλαρώνουν τις εθνικές μας αντιστάσεις και λοιπές αηδίες και αρλούμπες.  Το γεγονός ότι μας απειλούν μέσα στην ίδια μας τη χώρα τι είδους αποβλάκωση είναι;  Το γεγονός ότι ο Υπουργός Δημόσιας Τάξης μίλησε για ανακατάληψη του κέντρου της Αθήνας και δεν θορυβήθηκε κανείς, τι είδους αποβλάκωση είναι;
Τελειώνοντας, μία “αφελής” ερώτηση:  Όλοι αυτοί οι ενδεείς και κατατρεγμένοι Πακιστανοί, Αφγανοί κι άλλες αναξιοπαθούσες φυλές της γης που βρίσκουν χρήματα για να ΄ρθουν από τις μακρινές τους χώρες στη δική μας “πλούσια” Ελλάδα;
Γιατί όλοι αυτοί οι μεταφορείς λαθρομεταναστών σίγουρα δεν το κάνουν για την ψυχή της μάνας τους. Πληρώνονται και μάλιστα αδρά.
Δεν θέλω να σκεφτώ ότι κάποια “κέντρα” χρηματοδοτούν το ταξιδάκι αυτό για τους δικούς τους σκοτεινούς σκοπούς…
Άμοιρε Κολοκοτρώνη σίγουρα δεν τη φανταζόσουν έτσι την ελεύθερη Ελλάδα.
πηγή: http://www.vimaonline.gr/default.asp?pid=20&ct=1&artid=7367
Σχόλιο justiceforgreece: Δεν ήρθαν απρόσκλητοι ! Τους κάλεσε ο κ Παπανδρέου με την απίστευτη νομοθεσία του  για το μεταναστευτικό. Δείτε σχετικά : Μεταναστευτικό: Άλλο πράγμα η ιθαγένεια, άλλο η υπηκοότητα και άλλο η άδεια παραμονής ! ,  ΣΩΣΤΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ! ΣΩΣΤΕ ΤΗΝ ΚΟΙΤΙΔΑ … ,  Μεταναστευτικό,  Greek financial crisis: The full story

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)