Τετάρτη 29 Αυγούστου 2012

«Η Μέρκελ λέει ότι οι κίνδυνοι για την Ελλάδα είναι μεγάλοι, όμως και για τη Γερμανία θα είναι ανυπολόγιστοι»


Διαβάστε το άρθρο του Spiegel

«Υπάρχει μια έκφραση που λέει "αποκαλύπτω τη μπλόφα"... αυτό σημαίνει ότι όχι μόνο αναγνωρίζει κάποιος τη μπλόφα αλλά στριμώχνει στη γωνία και αυτόν που μπλοφάρει» γράφει το γερμανικό Spiegel στην ιστοσελίδα του μιλώντας για την Άνγκελα Μέρκελ.

Το περιοδικό που έχει βάλει πολλάκις στο στόχαστρο την Ελλάδα, συχνά με απολύτως προσβλητικά δημοσιεύματα, στρέφει τώρα τα πυρά του κατά της Γερμανίδας καγκελαρίου.

Την κατηγορεί, μάλιστα, ότι κατέστησε τη Γερμανία «ευάλωτη στους εκβιασμούς». «Και αυτό γιατί δεν μπορεί πλέον να αντέξει μια διάσπαση της Ευρωζώνης», όπως αναφέρει το δημοσίευμα.

«Αν το ευρώ διαλυθεί, η μετά κόπων και βασάνων κατακτημένη ανταγωνιστικότητα της Γερμανίας, καταστρέφεται» συνεχίζει το Spiegel»

Κατηγορεί την Άνγκελα Μέρκελ ότι «μας έμπλεξε σε ένα επικίνδυνο παιχνίδι όπου πιστέψαμε ότι η χώρα έχει ισχυρά χαρτιά. Κάναμε όμως, λόγω κρίσιμης φάσης, λάθος στην αξιολόγηση, όπως οι παίκτες στο πόκερ», προσθέτει το άρθρο.
«Η Μέρκελ λέει ότι οι κίνδυνοι για την Ελλάδα είναι μεγάλοι, όμως και για τη Γερμανία θα είναι ανυπολόγιστοι», αναφέρει χαρακτηριστικά.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)