Πέμπτη 23 Αυγούστου 2012

Ποινή στο ξενοδοχείο όπου εργαζόταν παράνομα ο συλληφθείς για κακοποίηση της 15χρονης

Ποινή κλεισίματος πέντε ημερών στην επιχείρηση στην οποία εργαζόταν παράνομα ο μετανάστης Πακιστανικής καταγωγής, που κατηγορείται για την κακοποίηση της 15χρονης στην Πάρο, επιβλήθηκε με απόφαση του υπουργού Εργασίας Γ.Βρούτση.
Κατά τη διάρκεια των ελέγχων που διενήργησε άμεσα κατ εντολή του υπουργού το Σώμα  Επιθεωρητών Εργασίας (ΣΕΠΕ) στο εν λόγω ξενοδοχείο όσο και άλλες επιχειρήσεις της περιοχής, διαπιστώθηκε ανάλογη παράβαση και επιβλήθηκε αντίστοιχη ποινή σε μία ακόμα επιχείρηση που απασχολούσε παράνομους μετανάστες.
«Η απόφαση αυτή εντάσσεται στο πλαίσιο των άμεσων προτεραιοτήτων της Κυβέρνησης για τη διασφάλιση της νομιμότητας στην αγορά εργασίας, των εργασιακών και ασφαλιστικών δικαιωμάτων των άνεργων Ελλήνων και των νόμιμων μεταναστών. Επιπλέον, προστατεύεται ο υγιής ανταγωνισμός μεταξύ των επιχειρήσεων και αποθαρρύνεται η είσοδος και η παραμονή παράνομων μεταναστών στην χώρα μας» προστίθεται στη σχετική ανακοίνωση του υπουργείου Εργασίας.

Σχόλιο ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ:
τελικά το δουλεμπόριο δουλεύει καλά στην χώρα μας. Αντί να βοηθήσουν άνεργους συμπολίτες μας οι επιχειρηματίες προτιμούν τους λαθρομετανάστες προωθώντας την παρανομία. Που είναι οι αντιρατσιστικές οργανώσεις που υποστηρίζουν τους μετανάστες; Μήπως υπάρχει ένα σχέδιο εξεύρεσης  φτηνού εργατικού δυναμικού από λαθρομετανάστες τρίτων χωρών; Και σε αυτό συμβάλει και η αριστερά με τις θέσεις που έχει ο ΣΥΡΙΖΑ και υπόλοιποι υποστηρικτές τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)