Πέμπτη 30 Αυγούστου 2012

Συγκέντρωση ενστόλων την Παρασκευή στην πλατεία Συντάγματος για τις περικοπές

Αντιδρούν στα σενάρια

Συγκέντρωση ενστόλων την Παρασκευή στην πλατεία Συντάγματος για τις περικοπές
 Ένστολή συγκέντρωση στην Πλατεία Συντάγματος (11:30 π.μ.) προγραμματίζουν για την Παρασκευή 31 Αυγούστου τα Προεδρεία των Πρωτοβάθμιων Οργανώσεών του προσωπικού των σωμάτων ασφαλείας, αντιδρώντας στα σενάρια για περικοπές στα ειδικά μισθολόγια.
Την Τετάρτη, με πρωτοβουλία της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων (ΠΟΑΣΥ) υπήρξε συνάντηση με τον αρχηγό του Σώματος αντιστράτηγο Νικόλαο Παπαγιαννόπουλο, ο οποίος, σύμφωνα με την Ομοσπονδία, διεμήνυσε ότι «την κρίσιμη για την πατρίδα περίοδο που διανύουμε ο Οργανισμός δεν αντέχει καμία περαιτέρω περικοπή ούτε στις λειτουργικές δαπάνες ούτε στις αποδοχές των αστυνομικών καθόσον έχει φτάσει στα όριά του».
Οι Ομοσπονδίες των Σωμάτων Ασφαλείας δίνουν συνέντευξη την Πέμπτη (12:00 μ.μ.), κατά την οποία θα ενημερώσουν, όπως αναφέρει η ΠΟΑΣΥ, και για την κλιμάκωση των κινητοποιήσεών τους την επόμενη εβδομάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)