Σάββατο 25 Αυγούστου 2012

Υπ. Δικαιοσύνης: Με βραχιολάκι εντοπισμού κρατουμένων οι άδειες σε βαρυποινίτες


Οι δηλώσεις Ρουπακιώτη από depy6
Η μη επιστροφή στις φυλακές του κακοποιού Μακρυγιάννη πυροδότησε σενάρια για τον τρόπο εντοπισμού τους, όταν φεύγουν με άδεια. Ποιες εναλλακτικές ποινές εξετάζονται (Vid)
Σκέψεις για να δίνονται άδειες σε κρατούμενους που θα φέρουν ειδικά βραχιολάκια διατύπωσε ο υπουργός Δικαιοσύνης, Αντ. Ρουπακιώτης, μετά τη μη επιστροφή στις φυλακές του κακοποιού Μακρυγιάννη.
Όπως ανέφερε ο υπουργός, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Mega, το θέμα με τις φυλακές και τον κορεσμό τους είναι σύνθετο, λόγω της έξαρσης της εγκληματικότητας και του μεταναστευτικού ρεύματος.
Εκτός από την παρακολούθηση των κρατουμένων, κατά την άδειά τους, με βραχιολάκι ή με μηχάνημα γεωεντοπισμού, τόνισε πως υπάρχουν σκέψεις και για κοινωφελή εργασία ως εναλλακτική μορφή έκτισης ποινών, ώστε να αποσυμφορηθούν οι φυλακές.
Για το θέμα αυτό, ο κ. Ρουπακιώτης υπογράμμισε την σημασία της επαναλειτουργίας των αγροτικών φυλακών.
Για τη μείωση των μισθών των δικαστικών, επισήμανε ότι όλοι οι Έλληνες πολίτες πρέπει να συμβάλουν στην προσπάθεια εξυγίανσης της οικονομίας, καθώς κανείς δεν μπορεί να εξαιρείται. Επισήμανε, ωστόσο, ότι στους δικαστές, η μείωση των αποδοχών έχει ήδη φθάσει στο 38%.

Σχόλιο ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ:
πόσο όμορφα και απλά αναφέρονται στα ΜΜΕ τα εξαρτήματα της Νέας Τάξης. Πιστεύουν ότι τα βραχιολάκια και τα GPS θα τους λύσουν τα προβλήματα. 
Σε μια κοινωνία που δεν προσπαθούν να την κάνουν δίκαιη και στοχεύουν στην εξάλειψη αξιών, η αστυνόμευση νομίζουν ότι είναι λύση.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)