Παρασκευή 31 Αυγούστου 2012

Συγχαρητήρια κε Σαμαρά, πήρατε δυο ΠΑΣΟΚο-Τράπεζες και φτιάξατε μια ΠΑΣΟΚο-Υπερτράπεζα.

Να μεταφέρετε και τους τραπεζικούς λογαριασμούς της ΝΔ εκεί -όπως το ΠΑΣΟΚ- και οι νεοδημοκράτες θα "τρέχουν να ενισχύσουν" το κόμμα σας, να είστε βέβαιος !
"Πάπαλα" κε Πρόεδρε!
Με τι χρηματοπιστωτικά εργαλεία θα ασκεί πλέον το Ελληνικό κράτος αγροτική πολιτική;
Ενδώσατε στις "κομματικές βουλιμίες" του προέδρου της δεύτερης συνιστώσας [ΦΩΤΟ] και διαπράξατε την μεγαλύτερη πολιτική "ασχήμια" στην νεώτερη οικονομική ιστορία του τόπου.
Είναι θέμα λίγων μηνών για να αποδειχθεί η "πατάτα" της κυβέρνησής σας, αλλά τότε δυστυχώς θα είναι αργά.
Η συντέλεια του κόσμου.
Ένα μόνον δικαιολογεί την "χαριστική" ενέργειά σας στον Μ. Σάλλα και τους άλλους μεγαλομετόχους της Πειραιώς, η βεβαιότητά σας για την αναμενόμενη συντέλεια του κόσμου στις 21-12-2012.
Αλλά εάν είστε "προνομιούχος κάτοχος" αυτής της "μυστικής γνώσης" και πιστεύετε ότι πράγματι θα συμβεί το απευκταίο, πείτε το σας παρακαλώ και στον Ελληνικό λαό,  ν' αρχίσουμε όλοι μαζί τις προσευχές και τις "ασχήμιες".
Μήπως αυτά "ψιθυρίσατε" στην κα Μέρκελ και μαλάκωσε;
Το περίλυπο ύφος σας -"άχρι θανάτου"-  στην τελευταία επίσκεψή σας στην Ευρώπη, εκεί παραπέμπει -στην συντέλεια- πλην αν κοιτάξουμε γύρω μας οι άλλοι λαοί δεν λειτουργούν στη ίδια πεσιμιστική γραμμή με την δικιά μας.
Όχι πια άλλοι δούρειοι ίπποι κε Σαμαρά, φθάνει.
Αλλάξτε την επωνυμία του νέου χρηματοοικονομικού σχήματος σε "PASOK bank" να τελειώνουμε.

Το έχουμε ξαναπεί πριν γίνετε πρωθυπουργός και δυστυχώς επαληθευόμαστε:  Αντώνη, βγαλ' το μπλε το παντελόνι και φόρα λαχανί, με τα ΠΑΣΟΚ για νάσαι ασορτί !
Βόρειοι και Νότιοι
Είναι γνωστό Βόρειες και Νότιες δυνάμεις -οικονομικές και πολιτικές- συνήργησαν για να φτιάξετε αυτό το κομματικοτραπεζικό κατασκεύασμα.

"Νότος" και "Βορράς"  τρώγονται* στο ποδόσφαιρο,  στις ....μπίζνες [ΦΩΤΟ] όμως τακιμιάζουν ....με τις "ευλογίες" του πολιτικού προσωπικού φυσικά.
Αν δεν κάνω λάθος η Marfin Egnatia Bank ήταν που δάνεισε με τεράστια ποσά το περιβάλλον του Μ. Σάλλα για μετοχές(ΑΜΚ). [http://www.stephengrey.com/2012/06/special-report-how-a-greek-bank-infected-cyprus/ ]
[Τι να απέγιναν άραγε αυτά τα δανεικά;]
Πρόεδρος του ΔΣ [ http://www.ase.gr/content/gr/Companies/ListedCo/Profiles/profile.asp?CID=60 ] της τράπεζας ήταν ο κ. Βασίλης Θεοχαράκης, μέλος ο mr. MIG Ανδρέας Βγενόπουλος και αντιπρόεδρος ο κ. Αλέξανδρος Μπακατσέλος[ΦΩΤΟ], μεγαλοοικονομοπολιτικός παράγοντας στο Βορρά και εκδότης.  Η Marfin Egnatia Bank απορροφήθηκε στην συνέχεια από την Marfin(Cyprus) Popular Bank της οποίας η μετοχή έκλεισε χθες στα 0,038 ¤,  δηλαδή πλήρης η απαξίωση της!
Ποιος πληρώνει το "βαρκάρη";
Πληρώνουν οι Ελλαδίτες και οι Κύπριοι μικρομέτοχοι και φορολογούμενοι και το Κυπριακό δημόσιο που δεινοπαθεί από τις αμαρτίες της Μαμάς Ελλάδας. 
-Όταν κε Πρωθυπουργέ,  η πορεία που χαράζει ο Καπετάνιος είναι από την αρχή λάθος, το "σκάφος" η Ελλάς θα παει  στους Κύκλωπες, τους Λαιστρυγόνες και τα υπόλοιπα Τέρατα της Οδύσσειας, είναι βέβαιο.
-Αυτό πάλι τι κεραμίδα ήταν, τον Αρχηπασόκο τον Γιάννη τον Στουρνάρα βρήκατε να βάλετε στο τιμόνι της κυβέρνησής σας και της Ελλάδος μας κε Πρόεδρε;  Έλεος;
[ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ]
   
*Απόδειξη της ποδοσφαιρικής φαγωμάρας Βορρά-Νότου τα video:
 ή χειρότερα ένα τυχαίο video, με την εξέδρα σφόδρα "ασχημονούσα".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)