Τετάρτη 22 Αυγούστου 2012

ΕΞΩΓΉΙΝΟΙ (Αφιέρωμα Εξωγήινοι 7ο μέρος)

ΑΠΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ


ΚΡΙΤΙΚΗ ΡΑΕΛΙΑΝΟΥ ΡΕΥΜΑΤΟΣ


Ο Κλωντ Βοριλόν άρχισε να μεταδίδει το μήνυμα των εξωγήινων ότι εκείνοι είχαν δημιουργήσει το ανθρώπινο είδος και όχι κάποιος θεός. «Στην αρχή ήταν ένας εφιάλτης. Όλοι με κορόιδευαν». Δύο χρόνια αργότερα, ωστόσο, οι κόποι του ανταμείφθηκαν και με το παραπάνω και οι εξωγήινοι τον μετέφεραν με το διαστημόπλοιο τους -ταξιδεύοντας με επταπλάσια ταχύτητα από εκείνη του φωτός στον πλανήτη τους, τον «Πλανήτη των Σοφών», όπου ο Κ. Βοριλόν είδε, ιδίοις όμμασι, τα εκπληκτικά τεχνολογικό επιτεύγματα τους. Σ’ αυτά συμπεριλαμβανόταν και ένα μηχάνημα κλωνοποίησης που κατασκεύασε, ειδικά για τον υψηλό προσκεκλημένο, έξι πανέμορφα θηλυκά βιολογικά ρομπότ. Τα κορίτσια αυτά «ικανοποίησαν όλες τις επιθυμίες μου», λέει ο Κ. Βοριλόν.
Από αυτό και μόνο καταλαβαίνει κανείς πόσο πάτημα έχουν βρει εις την παγκόσμια κοινότητα ιδέες τσαρλατάνων και εμπαιχτών της λογικής. Πώς δηλαδή οι Σοφοί Εξωγήινοι, κατασκεύασαν, όχι ένα αλλά έξι! ρομπότ για να εξυπηρετήσουν τις παράλογες (παθιασμένες) επιθυμίες του Κλωντ Βοριλόν. Η συνουσία είναι μια μέθοδος αναπαραγωγής και αυτή είναι η λογική πίσω από την βιολογική της σωματική ύπαρξη. Οι εξωγήινοι καταστρατήγησαν την λογική του Βοριλόν και τον έστειλαν να αυξήσει τα πάθη του με τα ρομπότ. Έπειτα έχει και το θράσος να μας αφηγείται πως αυτοί οι εξωγήινοι διαθέτουν ολάκερο πλανήτη των Σοφών. Μάλλον πλανήτη των ανοήτων διαθέτουν. Η συμπεριφορά των εξωγήινων όσο αφορά την αύξηση των παθών και την μείωση της λογικής, κρίνεται δαιμονική χωρίς Σοφία Θεού.

Στον «Πλανήτη των Σοφών» ο Κ. Βοριλόν, τριγυρίζοντας με μία αντιβαρυτική ζώνη, συνάντησε τον Μωυσή, τον Βούδα, τον Μωάμεθ, τον Κομφούκιο, τον Τζόζεφ Σμιθ (των Μορμόνων)! Όλοι αυτοί, καθώς και 8.000 ακόμα εκλεκτοί γήινοι, είχαν επανέλθει στη ζωή μέσω -φυσικά! κλωνοποίησης και ζούσαν «αιώνια» στον πλανήτη των Ελοχίμ. Εκεί θα ζήσει και ο Ραέλ μετά την ολοκλήρωση της επί της Γης αποστολής του.
Ο Ραέλ είχε επίσης την ευκαιρία να συναντήσει στον «Πλανήτη των Σοφών» και τον αδελφό του, τον... Ιησού! Σύμφωνα με την Αγιότητα Του, και ο Ιησούς είχε γεννηθεί από τη συνένωση, μέσω κλωνοποίησης, ενός Ελοχίμ και μιας γήινης. Ιησούς και Ραέλ είχαν τον ίδιο πατέρα-δότη. Τον είχε χαιρετήσει ο Ιησούς ως αδελφό του; «Ω! ναι», απάντησε ο Ραέλ σε πρόσφατη συνέντευξη του.
-Πιστεύετε ότι σας αναγνώρισε, Αγιότατε;
-Ναι. Αλλά, ξέρετε, όλοι οι Ελοχίμ είναι τόσο στοργικοί. Νιώθεις τη ζεστασιά όλων τους. Δεν υπήρχε περισσότερη ζεστασιά και αγάπη από Εκείνον από ό, τι από τους ίδιους τους Ελοχίμ.
Τα παράλογα παραμύθια συνεχίζονται.
Πώς θα μπορούσαν άραγε να ζουν όλοι αυτοί αιώνια, εφόσον ο χρόνος μέσα στο σύμπαν κυλά για όλους; Αυτό μόνο ένας εξωκοσμικός Θεός ως ο Χριστός μπορεί να το υποσχεθεί και όχι υλικά πλάσματα, όση τεχνολογία και να διαθέτουν. Ο χρόνος και η φθορά δεν σταματά για κανέναν μέσα στο σύμπαν, εξωγήινος ή γήινος.
Και πώς είναι δυνατόν οι υποτιθέμενοι Ελοχίμ, που ως σοφοί έπρεπε να έχουν σκοπό τους μια και μόνη ΣΟΦΗ αποστολή για τον ανθρώπινο γένος, να διατηρούν εις αιωνιότητα και δηλαδή εις απόδειξη ευγνωμοσύνης προς εκπλήρωση δικών τους αποστολών, γήινα άτομα και πρόσωπα με διαφορετικές και αντιφατικές αποστολές διδασκαλίες, που έζησαν πάνω στην γη;
Τέλος, πως είναι δυνατόν δια μέσω της κλωνοποίησης άνθρωποι να έχουν την ίδια προσωπικότητα και να ανασταίνονται, όταν σαφώς αυτό είναι αδύνατο; Πώς είναι επιστημονικά δυνατό να λέγεται πως για την γέννηση του Ιησού και του Ραέλ χρησιμοποιήθηκε ζευγάρι, Ελοχίμ και γήινη, δηλαδή δύο δότες γεννητικού υλικού, και να έχουμε κλωνοποίηση, δηλαδή μέθοδο που χρησιμοποιεί έναν και μόνο δότη γενετικού (βιολογικού) υλικού;

Τόσο η γέννηση όσο και η ανάσταση του Χριστού οφείλονται στις τεχνικές κλωνοποίησης των Ελοχίμ, σύμφωνα πάντα με τον Ραέλ. Ο Χριστός υποσχέθηκε στους ανθρώπους να αποστείλει τον Παράκλητο και αυτός δεν είναι άλλος από τον αδελφό Του, τον Κλωντ Βοριλόν, τον Ραέλ, το Φως του Θεού ή τον Θεό του Φωτός!
Ασφαλώς ουδεμία σχέση υπάρχει. Ο Παράκλητος είναι το Άγιο Πνεύμα και ασφαλώς όχι ο Ραέλ και οι ανόητες διδασκαλίες του που δεν έχουν όχι μόνο πνεύμα, αλλά μήτε Άγιο στο ελάχιστο.

Αποστολή του είναι να υπηρετήσει σαν πρεσβευτής των Ελοχίμ και Οδηγός των Οδηγών. Είναι ο «τελευταίος προφήτης», ο «ποιμένας των ποιμένων», που έχει σαν αποστολή να οικοδομήσει τη «θρησκεία των θρησκειών». Ο Χριστός είχε την αντίστοιχη αποστολή κατά την εποχή των Ιχθύων. Όμως κατά το έτος της γέννησης του Βοριλόν (1946) έφθασε το «τέλος της Εκκλησίας» και άρχισε η εποχή του Υδροχόου.
Ο ίδιος ο Χριστός αναφέρει εις το Κατά Ματθαίον Κεφ Κδ΄ «35 ὁ οὐρανὸς καὶ ἡ γῆ παρελεύσονται, οἱ δὲ λόγοι μου οὐ μὴ παρέλθωσι.». Πώς λοιπόν οι σοφοί εξωγήινοι βάζουν τον Ιησού Χριστό να λέγει αυτά τα λόγια και μετά αποστέλλουν τον Βοριλόν να τα αναιρέσει; ή λοιπόν οι εξωγήινοι είναι ανόητοι ή ο Βοριλόν ψεύδεται.

Με την άφιξη αυτού του «Παρακλήτου» οι Ελοχίμ θέλουν να προειδοποιήσουν τους ανθρώπους και να τους προετοιμάσουν για τη σωτήρια επέμβαση τους. Για να επέμβουν όμως, πρέπει να το θέλουμε εμείς, να τους αγαπάμε και να ακολουθούμε τις οδηγίες τους, μέσω του «πρεσβευτού» τους Ραέλ. Στην ερώτηση «αν πιστεύει στο Θεό», ο ιδρυτής των Ραέλ απαντά φυσικά: «Όχι, δεν υπάρχει Θεός»! Δεν υπήρξε προπατορικό αμάρτημα, ούτε εν Χριστώ σωτηρία. Ο σατανάς ήταν κι αυτός Ελοχίμ που ανέλαβε να δοκιμάσει τον Ιησού. Ο άνθρωπος δεν σώζεταιι αλλά «αυτοπραγματώνεται». Στο ερώτημα αν ο άνθρωπος έχει ψυχή, η απάντηση είναι και πάλι αρνητική: «Δεν υπάρχει ψυχή στον άνθρωπο, μόνον ο γενετικός του κώδικας, το DNA του». Οικογενειακές διαφωνίες μεταξύ αδελφών δηλαδή... ΤΜ)
Αναρωτιέται κανείς πως θα σώσουν τον άνθρωπο οι υποτιθέμενοι Ελοχίμ; με την κλωνοποίηση; Αυτό μπορεί ίσως να το πράξει και ο ίδιος ο άνθρωπος, συνεπώς καταντά περιττή η ύπαρξη εξωγήινων. Όμως το σημαντικότερο εδώ είναι η άποψη πως ο άνθρωπος δεν έχει ψυχή αλλά είναι μόνο DNA. Ασφαλώς ο Βοριλόν δεν έχει ιδέα από επιστημονικά θέματα, γι’ αυτό φαντάζεται πως στο σώμα όλα είναι ύλη, ενώ δεν υπάρχει καμιά επιστημονική απόδειξη για το πως και που ξεκινά το πρώτο νευρικό σήμα στον εγκέφαλο, κατά την διάρκεια μιας λήψης αποφάσεως βάση της βουλήσεως, εφόσον κάθε νευρικό κύτταρο δεν γεννά νευρικές ώσεις αλλά απλώς τις μεταφέρει. Το ζήτημα δεν το έχει λύσει η επιστήμη. Είναι καθαρά φιλοσοφικό για την ώρα

Όταν του ζητείται να περιγράψει έναν Ελοχίμ απαντά: «Ένα ανθρώπινο πλάσμα, περίπου 1.40 ύφος, μακριά μαλλιά, δέρμα στο χρώμα της ελιάς, αμυγδαλωτά μάτια γεμάτα αγάπη». Κατά τον Βοριλόν, ο λόγος ύπαρξης των Ραελιανών (των οπαδών του) είναι να διαδώσουν το μήνυμα των Ελοχίμ και να βοηθήσουν μέσω της κλωνοποίησης να κερδίσουμε την αιώνια ζωή, την αθανασία! «Χάρη στην επιστήμη και τη χρήση της κλωνοποίησης, μπορούμε όλοι να έχουμε αιώνια ζωή στον πλανήτη μας, όπως κάνουν αυτοί τώρα στον πλανήτη τους. Βασικός όρος είναι να ζούμε μια ζωή γεμάτη αγάπη και συμπόνια», τονίζει ο Κλωντ Βοριλόν.
Άραγε τι χρειάζετε το ηθικό μύνημα της Αγάπης και της συμπόνοιας για την υποτιθέμενη σωτηρία του ανθρώπου, όταν αυτή επιτυγχάνεται με επιστημονικά μέσ; τι ρόλο έχει η ηθική σε όλα αυτά; Αναπάντητο μένει αυτό. Στον Χριστιανισμό η λύτρωση είναι η αγάπη, δηλαδή η ομοίωση με το θείο, ενώ η αιωνιότητα είναι ήδη εφικτή για την ψυχή, ανεξαρτήτως της ομοίωσης.

Αν αυτό γίνει, ο κόσμος θα διασωθεί. Αν όμως δεν γίνει, θα καταστραφεί. Με τη φροντίδα των Ελοχίμ θα διασωθούν μόνον οι πιστοί της κίνησης. Ένας πυρηνικός Αρμαγεδδώνας θα καταστρέψει τότε τον κόσμο και μόνον 144.000 αληθινοί πιστοί θα σωθούν (όπως αναφέρει και ο Ιωάννης στην Αποκάλυψη), που θα «αναδημιουργηθούν» (με ανέπαφες τη μνήμη και την προσωπικότητα τους) από το DNA τους! Φυσικά οι Ραελιανοί τάσσονται υπέρ των γενετικά τροποποιημένων τροφίμων, υπέρ της κλωνοποίησης, υπέρ της παγκοσμιοποίησης.
Εκτός των άλλων θεωριών του Βοριλόν, υπάρχουν και απόψεις κλεμμένες από τα Ευαγγέλια, τα οποία με την γέννησή του ο Βοριλόν, υποτίθεται κατάργησε (  Όμως κατά το έτος της γέννησης του Βοριλόν (1946) έφθασε το «τέλος της Εκκλησίας» και άρχισε η εποχή του Υδροχόου.) ή όχι;

Οι Ελοχίμ έδωσαν στον Κ. Βοριλόν το χάρισμα της θεραπείας και του είπαν ότι είναι ο «τελευταίος προφήτης» που θα διδάξει ένα μήνυμα ειρήνης και «αισθησιακού διαλογισμού» στην ανθρωπότητα... Οι εξωγήινοι, συνεχίζει ο Κ. Βοριλόν, του είπαν επίσης ότι ο αισθησιακός διαλογισμός είναι το «κλειδί για την ανάδειξη της αρμονίας στον εγκέφαλο, που μας έδωσαν εκείνοι που σχεδίασαν τον άνθρωπο». Το σεξ είναι ένας καλός τρόπος για έναν τέτοιο διαλογισμό. Ο αισθησιακός διαλογισμός είναι ένας πανάρχαιος τρόπος χαλάρωσης των Ελοχίμ και μ’ αυτόν ενώνονται με τον κόσμο, χωρίς σε καμία περίπτωση να χάνουν την επαφή τους με τις ερωτογόνες ζώνες τους!....
...Γεγονός είναι πως στις συγκεντρώσεις της οργάνωσης μεγάλο μέρος του χρόνου αναλώνεται σε συζητήσεις σχετικά με το σεξ. Αρκετοί -άνδρες δημοσιογράφοι, που έχουν παρακολουθήσει σεμινάρια των Ραελιανών, αναφέρουν ότι αυτά θυμίζουν ένα μείγμα κατασκήνωσης γυμνιστών και ησυχαστηρίου νεοεποχιτών στην ακτή της Καλιφόρνιας. Οι κανόνες είναι απλοί: οποιοσδήποτε είναι ελεύθερος να απαντήσει αρνητικά σε κάποια ερωτική πρό(σ)κληση, κανένας δεν έχει το δικαίωμα να νιώσει ζήλια ή κτητικότητα αν ο εραστής ή η ερωμένη του επιθυμεί κάποιο άλλο άτομο. Φυσικά η χρήση προφυλακτικών είναι επιβεβλημένη...
...Οι Ραελιανοί είναι «ανοιχτοί» σε σεξουαλικές καινοτομίες, θεωρούν όμως υποχρεωτική τη χρήση προφυλακτικού και τάσσονται υπέρ των αμβλώσεων.
Και πάλι εδώ οι υποτιθέμενοι σοφοί εξωγήινοι παρουσιάζονται ανόητοι, εφόσον υποστηρίζουν την άποψη πως το σεξ είναι μέθοδος διαλογισμού και όχι μέθοδος τεκνογονίας. Οι θεωρίες τους είναι καθαρά δαιμονικές, διότι και πάλι έχουμε αύξηση του πάθους (σεξ) εις βάρος της λογικής (τεκνογονία)

Κλείνοντας το ζήτημα, να αναφέρουμε ότι, σύμφωνα με τον Ραέλ, σύντομα θα μας υπηρετούν σεξουαλικά καλόβολα ρομπότ, τα νανομπότ. Αυτό, πιστεύει, θα εξαφανίσει για πάντα την κατάρα της ζήλιας από τις ανθρώπινες σχέσεις
Ο Ραέλ καλεί «όλες τις νεαρές γυναίκες να προσφέρουν το εσωτερικό και εξωτερικό κάλλος τους στο σκοπό, εν όψει της άφιξης στη Γη του πρεσβευτή των Ελοχίμ».
Εδώ υπάρχει εξακολούθηση, από πλευράς Ραελιανών, της αύξησης του πάθους και της εγκλώβισης των ανθρώπων εις τα σωματικά, παρά κάτι το σοφό το οποίο μπορεί κανείς να διδαχθεί. Η λογική γύρω από το σεξ, ορίζει αυτό ως τεκνογονία. Διδασκαλίες που το ορίζουν ως μέσο ευχαρίστησης και αύξησης του πάθους, δεν έχουν καμιά σχέση με τον κατασκευστή του σώματος ο οποίος ασφαλώς δεν κατασκεύασε συστήματα άχρηστα (προς τέρψην). Αυτός είναι και ο λόγος που οι Ραελιανοί όχι μόνο δεν είναι σοφοί, όχι μόνο δεν γνωρίζουν το σώμα του ανθρώπου, αλλά πιθανώς επιθυμούν να τον δυναστεύσουν μέσα σε αυτό, καθιστώντας τον υποχείριό του. Ασφαλώς καμιά σοβαρή ένδειξη περί εξωγήινων θεών κατασκευαστών του ανθρώπου, παρά παραμύθια προς δικαιολόγηση των παθών:

Ραέλ: «Το Αληθινό Πρόσωπο του Θεού Ούτε Υπερφυσικός Θεός Ούτε Εξέλιξη Η Αλήθεια Σχετικά με την Εξωγήινη Καταγωγή μας».(Πηγή: Περιοδικό Τρίτο Μάτι, τεύχος 114, άρθρο «Ραέλ και κλωνοποίηση», του Χρήστου Μόρφου, σελίδα 59)




ΠΗΓΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ


Εγκυκλοπαίδειες
1http://en.wikipedia.org/wiki/Image:Rael_symbol.JPG
2. http://www.fburg.com/encyclopedia/Swastika


Περιοδικά
1. Τρίτο Μάτι, τεύχος 101, 103, 114
2. Myst, τεύχος 1
3. Δαυλός, τεύχος 192
4. Focus, τεύχος 49
5. Corpus, τεύχος 55
6. Ιχώρ, τεύχη 52, 63-64

Τηλεοπτικοί Σταθμοί
1. Alter, Εκπομπή Χωρίς Μοντάζ ΙΙ, Σάββατο 7 Φεβρουάριος 2004, Χωρίς Μοντάζ ΙΙ, Μάρτιος 2004, Οι Πύλες του Ανεξήγητου Δεκέμβριος 2004-19/11/2005, Εξωγήινες αϋπνίες - Χειμώνας 2003

Διαδίκτυο
01. http://www.amazon.com/exec/obidos/tg/detail/-/1862047480/ref=ase_aasresearchassoc/104-1549831-8287105?v=glance&s=books
02. http://www.amazon.com/exec/obidos/tg/detail/-/1843336251/ref=ase_aasresearchassoc/104-1549831-8287105?v=glance&s=books
03. http://www.amazon.com/exec/obidos/tg/detail/-/1862042888/ref=ase_aasresearchassoc/104-1549831-8287105?v=glance&s=books
04. http://www.psarasbooks.gr/categories.asp?pageno=13&cid=2&scat=12
05. http://www.amazon.com/exec/obidos/tg/detail/-/1862047499/ref=ase_aasresearchassoc/104-1549831-8287105?v=glance&s=books
06. http://en.wikipedia.org/wiki/Image:Rael_symbol.JPG
07. http://www.fburg.com/encyclopedia/Swastika
08. http://images.amazon.com/images/P/6303690106.01.LZZZZZZZ.jpg
09. http://www.trudang.com/autopsy/autogoof.html
10. http://news.pathfinder.gr/rate/224821

Βιβλία
1. Ορθοδοξία και η Θρησκεία του Μέλλοντος, Σεραφείμ Ρόουζ. Εκδόσεις Εγρήγορση.
2. ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΠΟΥ ΑΓΑΠΗΣΑ, Εισαγωγή στην Αστροφυσική, Β΄ τ., επίκουροι καθηγητές πανεπιστημίου Αθηνών Μάνος Δανέζης & Στράτος Θεοδοσίου
3. «Εξωγήινοι, ναι Υπάρχουν, τι είπαν και τι έγραψαν οι αρχαίοι Έλληνες», εκδόσεις Κάδμος
4. Εξωγήινη Αρχαιολογία, Γεώργιος Κασιμάτης, εκδόσεις Έσοπτρον

Επιπλέον Βιβλιογραφία
1. «Το αόρατο Κολλέγιο», Jacques Vallee, The Invisible College, E.P. Dutton, Inc., New York, 1975
2. The Edge of Reality: A Progress report on Undentified Flying Objects, J. Allen Hynek και Jacques Vallee, Henry Regnery Co., Chicago 1975
3. UFOs: Operation Trojan Horse, John A. Keel, G. P. Putnam΄s Sons, New York
4. Passport to Magonia, Vallee, Henry Regnery Co, Chicago, 1969
5. Canadian UFO Report, καλοκαίρι 1977
6. UFOs and Related Subjects: An Annotated Bibliography U.S. Government Printing Office, Lynn G. Gatoe, Washington, DC

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)