Κυριακή 26 Αυγούστου 2012

Βίντεο: Αλβανοί πυροβολούν και καίνε την ελληνική σημαία-Άρχισαν προσαγωγές


Νewsbeast.gr - Αλβανοί πυροβολούν την ελληνική... από newsbeast
Θύελλα αντιδράσεων για προκλητικό βίντεο στο οποίο πυροβολούν και καίνε την ελληνική σημαία. Άρχισαν προσαγωγές (Vid)
Όπως αναφέρει το  kalavrytanews.com, Αλβανοί πυροβολούν με καλάζνικοφ την Ελληνική σημαία, βρίζουν χυδαία και απειλούν, ενώ στο τέλος της βάζουν φωτιά.
Το προκλητικό βίντεο υπογράφει η ομάδα Motorristat Fierak Albanian Stunt (σελίδαhttp://www.facebook.com/pages/-Motorristat-Fierak-Albanian-Stunt-/302755649780139?ref=hl).
Ωστόσο, σύμφωνα με ανώτερο αξιωματούχο της Ιnterpol, το βίντεο φαίνεται πως δεν έχει γυριστεί στη χώρα μας αλλά στο Κόσσοβο.
Σύμφωνα με τον Δήμαρχο Καλαβρύτων Γιώργος Λαζουρά "το video που αναρτήθηκε προχθές στο διαδίκτυο είναι ιδιαίτερα προσβλητικό για τους Καλαβρυτινούς και για τους Ελληνες γενικότερα. Είναι καταδικαστέο και αποκρουστέο. Πρέπει οι δράστες, οι εκγληματίες αυτής της ανάρτησης να οδηγηθούν στην δικαιοσύνη και να τιμωρηθούν αυστηρά όπως προβλέπουν οι νόμοι της χώρας μας για τις προσβολές του μεγαλύτερου συμβόλου της χώρας μας, δηλαδή της ελληνικής σημαίας.
Άρχισαν οι προσαγωγές
Μέχρι στιγμής η Αστυνομία Καλαβρύτων αλλά και Κλειτορίας έχει κάνει μια προσαγωγή στην Αστυνομική Διεύθυνση Αχαΐας  Αλβανού υπηκόου νεαρής ηλικίας και μάλιστα χωρίς άδεια παραμονής στη χώρα μας που όπως όλα δείχνουν έχει εμπλοκή άμεση η έμμεση με το επίμαχο βίντεο.
Υπάρχουν πολλά στοιχεία αλλά και ονόματα για τα οποία ενήμερη είναι η Αστυνομία Καλαβρύτων και Κλειτορίας, αλλά όχι προς δημοσίευση, σημειώνει η ιστοσελίδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)