Κυριακή 5 Απριλίου 2020

SOS...! _ RFID ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΤΑΤΟΥΑΖ ΚΑΙ ΕΜΒΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΙΟ COVID_19 - ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ



<
ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ COVID_19 ΗΔΗ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΟΠΩΣ ΣΤΗΝ ΝΟΤΙΑ ΚΟΡΕΑ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΝΟΣΗΣΕΙ ΝΑ ΦΟΡΑΝΕ ΕΝΑ ΒΡΑΧΙΟΛΑΚΙ ΕΝΤΟΠΙΣΤΜΟΥ GPS ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΑΝ ΣΠΑΝΕ ΤΗΝ ΚΑΡΑΝΤΊΝΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΤΙΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ. 

ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΡΑΧΙΟΛΑΚΙ ΕΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΘΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ ΜΕ ΤΟ RFID ΚΥΚΛΩΜΑ ΣΕ ΜΟΡΦΗ ΤΑΤΟΥΑΖ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΣΕ ΜΟΡΦΉ ΕΠΙΘΕΜΑΤΟΣ. ΑΥΤΗ Η ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΗΔΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.

ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΔΕΧΤΟΥΝ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥΣ ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΜΟΡΦΗ ΤΟ RFID ΚΥΚΛΩΜΑ ΕΝΤΟΠΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΗΣ ΣΩΜΑΤΙΚΗΣ ΤΟΥΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ , ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΕΡΜΑΤΙΚΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΟΜΗΧΑΝΗΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ 666. ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΣΤΗΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ 5G ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ , ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΟΥΝ ΟΛΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΟΓΚΟ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΌ ΧΡΟΝΟ.... >>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)