Τρίτη 21 Απριλίου 2020

Σήμερα ο πρωθυπουργός της Ελλάδας κ. Μητσοτάκης έχει την μοναδική ευκαιρία να σώσει και οικονομικά τον Ελληνισμό και παράλληλα να κάνει ισχυρή την Ελλάδα.

Τετάρτη, 10 Ιουλίου 2019 | Liberal.grΚύριε πρωθυπουργέ και Κύριοι Βουλευτές,

Σήμερα ο πρωθυπουργός της Ελλάδας κ. Μητσοτάκης έχει την μοναδική ευκαιρία να σώσει και οικονομικά τον Ελληνισμό και παράλληλα να κάνει ισχυρή την Ελλάδα. Και με τον Ελληνισμό συσπειρωμένο να αντιμετωπίσει τα Εθνικά θέματα.

Και να μείνει το όνομα του στην ιστορία.

Φτάνει άμεσα να κάνει αυτό που θα έπρεπε να είχε γίνει από το 2010.

Αντί δηλαδή της οικονομικής εξόντωσης του Ελληνισμού να είχε γίνει η πραγματική οικονομική του σωτηρία και η οικονομική σωτηρία της Ελλάδας.

Το όνομα του πρωθυπουργού θα μείνει στην ιστορία.

1. Αν εθνικοποιήσει άμεσα τις συστημικές τράπεζες (οικονομικά πτώματα).

2. Αν κουρέψει τις υποχρεώσεις σ’ αυτές των Ελλήνων, που είτε τους εκλάπη

πέραν του 50% της σύνταξης τους, ή που μειώθηκε ο μισθός τους στο μισό, ή που έμειναν άνεργοι στο έλεος της νεοναζιστικής Γερμανίας

3. Με κούρεμα ανάλογο για τις υποχρεώσεις που είχαν προ της τροϊκανής υποδούλωσης της πατρίδας μας ή λίγα χρόνια μετά και ανάλογο τουλάχιστον (μην ξεχνάμε και την επί 11χρόνια εξόντωσή τους) της μείωσης των αποδοχών τους.

Τότε θα αρχίσει να ρέει ρευστό τόσον στις τράπεζες όσον και στην οικονομία. Και η ρευστότητα στην αγορά θα την ανορθώνει συνεχώς

Πράγμα που θα αρχίσει να ενισχύει και την οικονομική θέση της πατρίδας μας.

Και με τον Ελληνισμό συσπειρωμένο και εμπιστευόμενο την κυβέρνηση της πατρίδας του θα μπορούμε αντιμετωπίσουμε τα εθνικά μας θέματα και κάθε έξωθεν απειλή.

Και μάλλον δεν θα χρειάζεται και η Bad Bank.

Αφού με τις τράπεζες εθνικοποιημένες και με κούρεμα των υποχρεώσεων των Ελλήνων σ αυτές θα αρχίσει να ρέει σ’ αυτές χρήμα.

Είναι επίσης απαραίτητο να αντιμετωπισθεί δυναμικά η απαλλαγή του Ελληνισμού από το ψευδές χρέος που όλοι γνωρίζουν πώς πλασματικά δημιουργήθηκε.

Πέραν από τα παραμύθια του κ. Τσίπρα και της κυρά Γιώργενας, ότι για όλα φταίει το παλιό.

Θυμίζω ότι η μέχρι σήμερα πορεία οδήγησε στον όλεθρο και ότι σε λίγο μύρια έπονται αν δεν ληφθούν άμεσα τα ανωτέρω.

Έτσι ως γνωστό επί 11 χρόνια, δυστυχώς πολλοί, υφιστάμενοι ίσως και την πίεση της νέας γκεστάπο (γερμανική διαφάνεια λέγεται, TRANSPARENCY INTERNATIONAL SECRETARIAT Alt-Moabit 96, 10559 Berlin, Germany)

Υπακούουν τυφλά στις δολοφονικές του Ελληνισμού εντολές της καγκελαρίας.

Έτσι επί 11 χρόνια επιδιώκεται η δήθεν σωτηρία της Ελλάδας διά της οικονομική εξόντωσης των Ελλήνων. Ώστε να δημευθεί τόσον ο Εθνικός όσον και ο ιδιωτικός πλούτος.

Και επί 11 χρόνια αναμένουν ματαίως να έρθουν επενδύσεις σε μια Ευρωπαϊκή χώρα με «μηδενική» ρευστότητα στην αγορά. Έτσι η χώρα στηρίχθηκε σχεδόν μόνον στον τουρισμό που η άνθηση του οφειλόταν στην ρευστότητα ξένων χωρών.

Το γιατί, δεν ήρθαν ούτε θα έρθουν επενδύσεις, εκτός από τη ληστεία του Εθνικού και ιδιωτικού πλούτου που τα λένε επενδύσεις, παρά τον «πάτο» του τέως γκαουλάιτερ Ράιχενμπαχ (αλήθεια ποιος είναι σήμερα ο γκαουλάιτερ μετά τον τελευταίο εικονιζόμενο Μάρτεν Φερβέι),



Έχει αναλυθεί παλαιότερα από τον ίδιο τον κ. Μίχαλο. Έτσι εδώ και 11χρόνια η ανάπτυξη «προβλέπεται», ή βλακωδώς αναμένεται, για τον επόμενον χρόνο.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα το αδιέξοδο της πατρίδας μας στην οικονομία και ως επακόλουθο του αδιεξόδου αυτού (και όχι μόνον εθνομηδενισμός κτλ), και στα εθνικά θέματα.

Ευριπίδης Μπίλλης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)