Παρασκευή 24 Απριλίου 2020

Λάρισα-Διαμαρτυρίες κατοίκων στη Νέα Σμύρνη: «Θα σπάσουμε την καραντίνα και σ' όποιον αρέσει!»

Λάρισα - Διαμαρτύρονται οι κάτοικοι της Νέας Σμύρνης: «Θα σπάσουμε την καραντίνα και σ' όποιον αρέσει!»
Κάτοικοι στη συνοικία της Νέας Σμύρνης στη Λάρισα ξεκίνησαν νέα διαμαρτυρία το μεσημέρι της Παρασκευής, μετά την ανακοίνωση του Νίκου Χαρδαλιά για επέκταση της καραντίνας σε τμήμα της εν λόγω συνοικίας.

Οι κάτοικοι της περιοχής εμμένουν στην διαμαρτυρία τους κόντρα στην απόφαση, καθώς επιθυμία τους είναι να σπάσει η καραντίνα.

Μάλιστα μία κάτοικος της περιοχής δήλωσε στην ιστοσελίδα Onlarissa: «Ζητάμε
τώρα κάποιον υπεύθυνο να έρθει να μας εξηγήσει τους λόγους της επέκτασης της καραντίνας. Αν μέχρι τις 7 το απόγευμα που ξεκινούν τα δελτία ειδήσεων δεν έρθει κάποιος υπεύθυνος να μας μιλήσει, εμείς θα σπάσουμε την καραντίνα μπροστά σε όλους. Θα σπάσουμε την καραντίνα και σε όποιον αρέσει…».





iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)