Δευτέρα 20 Απριλίου 2020

Χάος στις ΗΠΑ – Βγήκαν πολίτες με όπλα και απαιτούν να σπάσει η καραντίνα!



Απίστευτες σκηνές με διαδηλώσεις να απαιτούν να ανοίξουν τα πάντα!

Οι ΗΠΑ δέχονται την σφοδρή επίθεση του covid-19 μετρώντας εκατόμβες θυμάτων, ωστόσο αυτό φαίνεται πως δεν πτοεί τους Αμερικανούς, οι οποίοι απαιτούν από την Κυβέρνηση Τραμπ να άρει τα μέτρα της καραντίνας εδώ και τώρα!

Στο Τέξας, χιλιάδες άνθρωποι βγήκαν στους δρόμους ζητώντας την απόλυση του των υγειονομικών Αρχών, οι οποίοι έχουν συστήσει καραντίνα για πάνω από ένα μήνα σε μια προσπάθεια να μειωθεί η έξαρση του ιού.


Μάλιστα, αρκετοί εξ αυτών κρατούσαν και όπλα με το Τέξας να επιτρέπει την οπλοκατοχή!

Οι διαδηλωτές ζητούσαν την άμεση άρση του lockdown ενώ τραγουδούσαν συνθήματα κατά της καραντίνας, του προέδρου Τραμπ και του Anthony Fauci, του επιδημιολόγου ο οποίος ηγείται της επιχείρησης κατά της πανδημίας.

newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)