Δευτέρα 20 Απριλίου 2020

Μας είπαν ότι ο κοροιδο-ιος δεν κάθεται στα τρόφιμα, αλλά βρέθηκε στο νερό του Παρισιού.

Σχόλιο ιστολογίου:
κάθε μέρα αμφισβητούμε όσα μας αναφέρει ο μεγάλος επιστήμονας Τσιόδρας, ο κοροιδο-ιος κάθεται στις επιφάνειες αλλά όχι στα τρόφιμα μας έλεγε, μόνο που βρέθηκε στο νερό του Παρισιού. Ποια είναι η αλήθεια μεγάλε λοιμωξιολόγε ;  Ο ιος μόλις βλέπει φαγητό φεύγει, ενώ δίπλα που είναι επιφάνεια με πλαστικό, μέταλλο κλπ κάθεται και περιμένει τα θύματα του. 
Τσιόδρα πόσα ψέματα θα μας πεις ακόμα; 

Παρίσι

Ίχνη του κορωνοϊού στο νερό του Παρισιού εντόπισε εργαστήριο

Σε δείγματα τεσσάρων από τα 27 σημεία της πόλης
Καμία ανησυχία δεν προκαλεί στο Δήμο Παρισιού το γεγονός ότι εντοπίστηκαν ίχνη κορωνοϊού στο νερό της πόλης.
Μικρή ποσότητα από ίχνη του κορωνοϊού στο νερό του Παρισιού εντόπισε εργαστήριο της γαλλικής πρωτεύουσας, το οποίο πραγματοποιεί ελέγχους.
Πρόκειται για ευρήματα σε δείγματα από 4 από τα 27 σημεία της πόλης. Το
αποτέλεσμα αυτό οδήγησε τον Δήμο της γαλλική πρωτεύουσας σε άμεση αναστολή της χρήσης από σημεία συγκέντρωσης μη πόσιμου νερού, στα πλαίσια πρόληψης ενάντια στον κορωνοϊό.
Σύμφωνα με τις Αρχές δεν υπάρχει «κανένας κίνδυνος μετάδοσης του κορωνοϊού για το πόσιμο νερό».
Το πόσιμο νερό, το οποίο και διανέμεται μέσω εντελώς ανεξάρτητου δικτύου στην πόλη, δεν παρουσιάζει κανένα ίχνος του κορωνοϊού και μπορεί να καταναλώνεται χωρίς κανέναν κίνδυνο. Αυτό διαβεβαίωσε με ανακοίνωσή του ο Δήμος του Παρισιού την Κυριακή του Πάσχα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)