Τρίτη 21 Απριλίου 2020

Ο Τσιόδρας δεν ξέρει τι του γίνεται, τώρα λέει ναι στις μάσκες...

Σ. Τσιόδρας: «Πιθανώς να είναι απαραίτητη η χρήση μάσκας»
Σ. Τσιόδρας: «Πιθανώς να είναι απαραίτητη η χρήση μάσκας»

Ακόμα και σήμερα ο εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας, Σωτήρης Τσιόδρας, δεν έχει δώσει μια ξεκάθαρη απάντηση για τη χρήση μάσκας σε εσωτερικούς χώρους.

Ανοιχτό το ενδεχόμενο να πρέπει να φοράμε μάσκες σε εσωτερικούς χώρους, άφησε ο λοιμωξιολόγος Σωτήρης Τσιόδρας, μιλώντας το απόγευμα της Δευτέρας του Πάσχα στην συνέντευξη τύπου στο Υπουργείο Υγείας.
Οταν ο κ. Τσιόδρας ρωτήθηκε για το πώς θα είναι η κατάσταση όταν αρχίσουν και χαλαρώνουν τα μέτρα, απάντησε ότι η μαγική λέξη είναι η απόσταση που θα πρέπει να τηρείται, ακόμα και όταν έρθει η ώρα για τα μπάνια στις θάλασσες.

Εκτός από την απόσταση και τα μέτρα προφύλαξης όμως, ο κ. Τσιόδρας όταν αναφέρθηκε στην πιθανότητα να ανοίξουν τα καταστήματα, είπε ότι ενδεχομένως να πρέπει να γίνεται χρήση μάσκας στους κλειστούς χώρους, επαναλαμβάνοντας ότι όλα τα μέτρα χαλάρωσης θα αποφασιστούν ανάλογα με την πορεία των κρουσμάτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)