Δευτέρα 20 Απριλίου 2020

Πάσχα: Περιπολικό έβαλε στα μεγάφωνα το… Χριστός Ανέστη

Επειδή τα ηχεία της παρακείμενης εκκλησίας δεν ακούγονταν, οι κάτοικοι ζήτησαν από τους αστυνομικούς να τους βάλουν το «Χριστός Ανέστη» στα ηχεία του περιπολικού
Περιπολικό που έκανε περιπολία σε συνοικία της Πάτρας έγινε αντιληπτό από κατοίκους της περιοχής που είχαν βγει στα μπαλκόνια τους για την Ανάσταση.
Σύμφωνα με την ιστοσελίδα patrasevents.gr, επειδή τα ηχεία της παρακείμενης
εκκλησίας δεν ακούγονταν, οι κάτοικοι ζήτησαν από τους αστυνομικούς να τους βάλουν το «Χριστός Ανέστη» στα ηχεία του περιπολικού.
Παρά τους όποιους ενδοιασμούς είχε το πλήρωμα, ικανοποίησε το αίτημα των κατοίκων και για δύο λεπτά όλοι μαζί έκαναν ανάσταση από τα μπαλκόνια τους, σαν να ήταν στην εκκλησία.
Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο

tovima.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)