Τρίτη 28 Απριλίου 2020

Το γερμανικό υπουργείο Υγείας παρουσίασε την Τουρκία ως «μαμά» της Ελλάδας! – Δεν κρύβονται οι προτιμήσεις του Βερολίνου…

Χρήστες του Twitter δεν δίστασαν να το σχολιάσουν, λέγοντας, μεταξύ άλλων ότι «τόση έλλειψη ευαισθησίας μόνο στην Γερμανία μπορεί να βρεθεί»
Μόνο ατυχή θα μπορούσε να χαρακτηρίσει κανείς την εικονογράφηση πληροφοριακού υλικού από το υπουργείο Υγείας της Γερμανίας για τον κορωνοϊό, στην οποία απεικονίζεται μία γυναίκα που συμβολίζει την Τουρκία και κρατά από το χέρι το… παιδάκι της την «Ελλάδα».
Η εικονογράφηση αυτή, όπως ήταν φυσικό, προκάλεσε πλήθος αντιδράσεων, ενώ χρήστες του Twitter δεν δίστασαν να το σχολιάσουν, λέγοντας, μεταξύ άλλων ότι «τόση έλλειψη ευαισθησίας μόνο στην Γερμανία μπορεί να βρεθεί».
Χρήστες από την Τουρκία, ωστόσο, δεν δίστασαν να… γελάσουν ειρωνικά με το εν λόγω σκίτσο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)