Παρασκευή 24 Απριλίου 2020

Ευαγγελάτοι κλπ σαχλαμάρες πριν να βγει το εμβόλιο το έκαναν υποχρεωτικό.

Σχόλιο ιστολογίου:
τι θα περίμενε κανείς από το MEGA μια ζωή στην προπαγάνδα, έρχεται και ο Ευαγγελάτος να μας προϊδεάσει και να κατευθύνει την κοινή γνώμη για τον εμβολιασμό μας, πριν ακόμα εμφανιστεί το εμβόλιο.
Υπάρχουν 3 ερωτήσεις σε όλους αυτούς που μας υποχρεώνουν παρά την θέληση μας να εμβολιαστούμε:
1ον γιατί είναι τόσο σίγουροι ότι θα υπάρξει εμβόλιο και όχι φάρμακο; πόσοι από εμάς έχουμε εμβολιαστεί για ιο ;
2ον η έξαρση ενός ιού είναι στο τέλος του Χειμώνα και αρχή της Άνοιξης, ο κος Ευαγγελάτος πως γνωρίζει ότι ο κοροιδο-ιος θα συνεχίσει να υπάρχει και το Καλοκαίρι και γενικά αργότερα, τι συνέβηκε με τόσους ιούς τα τελευταία χρόνια; 
3ον τα ίδια τα κανάλια έδειξαν ανθρώπους να πεθαίνουν και άλλους να έχουν τον ιο χωρίς το παραμικρό σύμπτωμα, με αυτή τη λογική μπορεί να βρισκόμαστε μέσα σε αυτούς που περάσαμε τον κοροιδο-ιο χωρίς να το καταλάβουμε, ή μπορεί να έχουμε ανοσία κε Ευαγγελάτε, θα εμβολιαστούμε και εμείς που περάσαμε τον κοροιοδο-ιο; Ευτυχώς που εσείς οι δημοσιογράφοι γνωρίζετε τα πάντα, γίνατε μηχανικοί, εμπειρογνώμονες, γιατροί, αστροναύτες, εξωγήινοι και UFO .... 
Τέλος αν εγώ θέλω να πεθάνω τι τον νοιάζει τον Ευαγγελάτο, αυτός και η οικογένεια του που θα εμβολιαστεί δεν θα διατρέχει κίνδυνο (λένε).
Δεν είναι τυχαίο που κάποια μεγάλα ονόματα δημοσιογράφων πληρώνονται αδρά, ενώ άλλοι πεθαίνουν στην πείνα, όταν κάνουν την προπαγάνδα τους καλά, τα αφεντικά τους θα τους ανταμείψουν κατάλληλα. 
Για όλα αυτά κλείστε τις τηλεοράσεις και μην τους δίνεται φωνή, επειδή χειραγωγούν τις μάζες, επειδή δημιουργούν πολέμους, επειδή κατευθύνουν την κοινή γνώμη, επειδή δεν λένε ποτέ την αλήθεια ....


Ευαγγελάτος για κορωνοιό: Όποιος δεν θέλει να εμβολιαστεί θα πρέπει διωχθεί ποινικά

Δείτε το βίντεο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)