Πέμπτη 23 Απριλίου 2020

Πατέντα της Microsoft για χρήση cryptocurrency με βάση δεδομένα σωματικής δραστηριότητας, να έχει αριθμό 060606 του έτους 2020.

Σχόλιο ιστολογίου:
Publication Date: 26.03.2020 τυχαία η νέα πατέντα της Microsoft; κρυπτονόμισμα με βάση δεδομένα σωματικής δραστηριότητας καθόλου τυχαία όλα αυτά και η πανδημία καλά κρατεί.



Η δραστηριότητα του ανθρώπινου σώματος που σχετίζεται με μια εργασία που παρέχεται σε έναν χρήστη μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε μια διαδικασία εξόρυξης ενός συστήματος κρυπτογράφησης. 
Ένας διακομιστής μπορεί να παρέχει μια εργασία σε μια συσκευή ενός χρήστη που συνδέεται επικοινωνικά με τον διακομιστή. 
Ένας αισθητήρας που συνδέεται επικοινωνιακά με ή περιλαμβάνεται στη συσκευή του χρήστη μπορεί να αισθανθεί τη σωματική δραστηριότητα του χρήστη. 
Τα δεδομένα δραστηριότητας σώματος μπορούν να δημιουργηθούν με βάση την ανιχνευμένη δραστηριότητα σώματος του χρήστη. 
Το σύστημα κρυπτογράφησης που συνδέεται επικοινωνιακά με τη συσκευή του χρήστη μπορεί να επαληθεύσει εάν τα δεδομένα δραστηριότητας σώματος πληρούν μία ή περισσότερες προϋποθέσεις που ορίζει το σύστημα κρυπτογράφησης και απονέμει κρυπτογράφηση στον χρήστη του οποίου τα δεδομένα δραστηριότητας σώματος επαληθεύονται. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)