Τρίτη 28 Απριλίου 2020

Συνταρακτική κατάθεση π. Στυλιανού Καρπαθίου: «Διαφωνούμε απολύτως, καθέτως με την Ι. Σύνοδο».«Η Εκκλησία βρέθηκε σε διωγμό». «Βρώμικη η ιστορία του κορωναϊού»

Συνταρακτική κατάθεση του π. Στυλιανού Καρπαθίου σε ζωντανή εκπομπή στο ΟΡΕΝ και παρά τις συνεχόμενες προσπάθειες από τους δύο δημοσιογράφους να οδηγηθεί αλλού η συζήτηση δηλώνει ευθαρσώς : «Δεν συμφωνούμε με τα μέτρα της Ι. Συνόδου. Διαφωνούμε απολύτως και καθέτως με την Ι. Σύνοδο». Μιλάει για συναυλία- Λιτανεία -Επιτάφιο. Λέει επίσης ότι «Η Εκκλησία βρέθηκε σε διωγμό», ότι εἰναι «Βρώμικη η ιστορία του κορωναϊού».

Στην ερώτηση για την επιστολή του Αρχιεπισκόπου δηλώνει:«Έπρεπε να είχε γίνει πολύ νωρίτερα η επιστολή του Αρχιεπισκόπου και πολλά άλλα. Αξίζει να την δείτε και να την ακούσετε


Εστάλη από τον φίλο μας Σπύρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)