Παρασκευή 24 Απριλίου 2020

Η ελίτ δεν εμβολιάζει τα παιδιά της. Αλλά ταυτόχρονα αναμένουν ότι οι μάζες θα εμβολιάσουν τα παιδιά τους

Εμβολίασε ο Μπιλ Γκέιτς τα παιδιά του;



“Ο γιατρός που υπηρέτησε ως οικογενειακός ιατρός του Μπιλ Γκέιτς στο Σιάτλ τη δεκαετία του 1990, λέει ότι ο ιδρυτής της Microsoft και ο μεγαλέμπορος εμβολίων «αρνήθηκε να εμβολιάσει τα δικά του παιδιά» όταν ήταν μικρά.

Δεν ξέρω αν τους είχε εμβολιάσει ως ενήλικες, αλλά μπορώ να σας πω ότι ο ίδιος αρνήθηκε να τους εμβολιάσει ως παιδιά», είπε ο γιατρός σε ιατρικό συμπόσιο πίσω από κλειστές πόρτες στο Σιάτλ, προσθέτοντας:
«Ήταν πανέμορφα παιδιά, πραγματικά έξυπνα και ζωηρά, και είπε (ο Γκέιτς) ότι θα ήταν εντάξει όπως ήταν, δεν χρειάζονταν τσιμπήματα”.

Αυτά αναφέρει άρθρο που προκάλεσε σεισμό στις ΗΠΑ και συνεχίζει:............

“Τα σχόλια προκάλεσαν αναταραχή στους γιατρούς στο συμπόσιο με ισχυρισμούς ότι παραβίαζε την εμπιστευτικότητα του ιατρού-ασθενούς, σύμφωνα με δημοσιεύματα. Ωστόσο, αφού συνομιλούσε με άλλους γιατρούς, δεν παραβίαζε τον κώδικα συμπεριφοράς του κλάδου του”.

Το άρθρο, που διαψεύδεται από άλλα δημοσιεύματα, αλλά για το οποίο δεν έχει μιλήσει ξεκάθαρα ο ίδιος ο Μπιλ Γκέιτς, καταλήγει: “Η είδηση ​​ότι ο Μπιλ Γκέιτς δεν εμβολιάζει τα παιδιά του, παρά το γεγονός ότι είναι ο πιο ισχυρός παράγοντας στον κόσμο προωθόντας τους υποχρεωτικούς εμβολιασμούς, δεν πρέπει να αποτελεί έκπληξη. Μελέτες αποδεικνύουν ότι η ελίτ δεν εμβολιάζει τα παιδιά της. Αλλά ταυτόχρονα αναμένουν ότι οι μάζες θα εμβολιάσουν τα παιδιά τους”.

Οι επίσημες στατιστικές προβληματίζουν

“Στην Καλιφόρνια, τα παιδιά που πιθανότατα δεν έχουν εμβολιαστεί είναι λευκά και προέρχονται από τις πλουσιότερες οικογένειες στο Λος Άντζελες, σύμφωνα με πρόσφατη μελέτη.

Το ποσοστό των νηπιαγωγείων με κρατικές εξαιρέσεις από τον εμβολιασμό λόγω προσωπικών πεποιθήσεων διπλασιάστηκε από το 2007 έως το 2013, από 1,54% σε 3,06%. Αυτό εκπροσωπεί περίπου 17.000 από τα πλουσιότερα παιδιά, με συνολικά περισσότερα από μισό εκατομμύριο, που επιλέγουν να μην υποστούν εμβολιασμούς.

Τα ποσοστά απαλλαγής από το εμβόλιο ήταν υψηλότερα σε κυρίως λευκές γειτονιές υψηλού εισοδήματος, όπως η Orange County, η Santa Barbara και τμήματα του Bay Area, σύμφωνα με το CNN.

Η μελέτη, η οποία δημοσιεύθηκε στο American Journal of Public Heath, εξέτασε περισσότερα από 6.200 σχολεία της Καλιφόρνια και διαπίστωσε ότι οι εξαιρέσεις εμβολίων ήταν διπλάσιες από τα παιδιά που φοιτούσαν σε ιδιωτικά ιδρύματα.

Τί κάνει τους πλουσίους της Σίλικον Βάλει και του Χόλυγουντ να μην εμβολιάζουν τα παιδιά τους;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)