Τετάρτη 1 Απριλίου 2020

Cabal Vs Q τι είναι αυτός ο πόλεμος ποια είναι η Q ?

Εναλλακτική Ιστορία,Συνωμοσιολογία | ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ / ΟΚΤΑΗΜΕΡΟΣχόλιο ιστολογίου:
βιώνουμε έναν παγκόσμιο φασισμό, μια παγκόσμια τρομοκρατία, ο λαός αρχίζει να φέρεται παρανοϊκά, βήχεις και είναι έτοιμοι να σε σκοτώσουν. 
Τα παιδιά έχουν σαλτάρει μέσα στα σπίτια, η οικονομία διαλύθηκε, τρόφιμα αρχίζουν να μειώνονται, συνοικιακά σούπερ μάρκετ διαθέτουν ελάχιστα προϊόντα. Δήμοι βρίσκονται σε καραντίνα ενώ άλλοι με απαγόρευση κυκλοφορίας και όλα αυτά για το καλό μας; 
Θέλουν να μας βάλουν τσιπάκια για να ελέγξουν την επιδημία, να καταργήσουν τις κυβερνήσεις και να μας επιβάλλουν την Παγκόσμια κυβέρνηση, μειώνουν την χρήση των μετρητών με κύριο στόχο την κατάργηση του φυσικού νομίσματος, μας στερούν την ελευθερία και όλα αυτά δεν είναι τυχαία, ένας ιός υπαρκτός ή και ανύπαρκτος είναι η μεγάλη τους ευκαιρία για να χειραγωγήσουν την μάζα.

Η εξάπλωση ενός ιού ή για να ακριβολογούμε ενός βιολογικού όπλου εξαλείφεται με τη χρήση προστατευτικών μέσων (μάσκες - γάντια κλπ) γεγονός που η κυβέρνηση δεν έδωσε καμία σημασία, τόσο στην εισαγωγή τους από άλλες χώρες όσο και στην παραγωγή τους  από τις ελληνικές βιομηχανίες. Αντί να επιβάλλουν αυτά τα μέσα προστασίας μας έκλεισαν σπίτια μας ακολουθώντας την διεθνή ταχτική που είδαμε αρχικά από την Κίνα με την περίσσεια βαρβαρότητας. 

Δόγμα του σοκ, φόβος, τρομοκρατία, αντισυνταγματικοί νόμοι απαγόρευσης κυκλοφορίας, προπαγάνδα, ψέματα, μας κλείνουν σπίτι για να κυκλοφορούν κάποιοι ελεύθερα. 
Κλείστε τις τηλεοράσεις, κλείστε την φωνή της προπαγάνδας και του φόβου. 

Ακολουθεί μια εναλλακτική εκδοχή, σε λίγο καιρό θα γνωρίζουμε την αλήθεια, μέχρι τότε όλα μπορεί να είναι συνωμοσιολογία: 



Το κανάλι uhutv ψάχνει τους παίκτες σε όλο αυτό που συμβαίνει στον πλανήτη Γη .

Το κανάλι uhutv δεν ανήκει σε καμία ομάδα σε κανένα κόμμα και σε κανένα συμφέρων είναι ελεύθερο και ανεξάρτητο .

Για αυτό και κάνει έρευνα παντού και πάντα φέρνει αντιδράσεις και θετικές και αρνητικές .

Όπως σας είπαμε στο πλαίσιο της έρευνας μας προσπαθούμε να βρούμε για πρώτη φορά τους παίκτες πίσω από όλο αυτό που γίνεται το τι είναι
αλήθεια και τι ψέματα θα δείξει η ιστορία δεν το γνωρίζουμε εμείς .

Μήνυμα από Q

Tο μήνυμα που πρέπει να λάβει ο κόσμος είναι πως μέσω των Q αν είναι και αυτός Q θα έχει πληροφορίες του κράτους στα χέρια του ... θα ενημερώνετε για την αλήθεια κάθε ώρα και στιγμή για το τι συμβαίνει και θα φύγει από τα δεσμά του συστήματος ....

Τα βίντεο τα βρήκαμε εδώ : https://www.youtube.com/watch?v=WFtlR...
https://www.youtube.com/watch?v=keQtl...

Μπορείτε εκεί να κάνετε τα σχόλια σας .

Σχόλια για τους δορυφόρους SpaceX και το τι πιθανόν κάνουν στην Ευρώπη
μπορείτε να τα δημοσιεύεται εδώ .

SpaceX Starlink Satellites Spotted Over Netherlands
https://www.youtube.com/watch?v=ytUyg...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)