Πέμπτη 16 Απριλίου 2020

Αντίδραση της εκκλησίας με αφορισμό και ανάθεμα σε όλους τους αστυνομικούς που θα εμποδίσουν πιστούς.

Σχόλιο ιστολογίου:
φαίνεται η κατάσταση μέσα στο Πάσχα θα φτάσει στα άκρα, θα είναι ανεξέλεγκτη και θα πέσουν μεγάλες κατάρες.

Οι Χριστιανοί ουδέποτε δείλιασαν ακόμα και μπροστά στο θάνατο, η πολιτεία θα έπρεπε να βρει μια λύση, για όσους επιθυμούν να κάνουν ανάσταση, το μένω στο σπίτι είναι φασισμός και σκλαβιά, το προσέχουμε και σε απόσταση πάμε στην εκκλησία, είναι ελευθερία και σεβασμός σε όλους. 



Ξέσπασε ο ιερέας! Διάβασε Αφορισμό και Ανάθεμα για τους αστυνομικούς που θα εμποδίσουν πιστούς να…


makeleio.gr
Αναθεώρηση από ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ 17/4/2020.

Μετά από επισήμανση της ανάρτησης, θεωρούμε ότι είναι άδικο ο Αφορισμός και το Ανάθεμα σε ανθρώπους που εργάζονται και η υπηρεσία τους υποχρεώνει 
δίχως να είναι δικιά τους επιλογή, να εμποδίσουν τους πιστούς να προσέλθουν στην εκκλησία. 

Ο λόγος ανάρτησης του δημοσιεύματος ήταν να αναδείξει την αντίδραση των Χριστιανών, από όποιο χώρο και να ανήκουν, με απρόβλεπτες συνέπειες. 

2 σχόλια:

  1. Σύγχρονος ΠΑΠΆ ΦΛΕΣΣΑΣ ΑΞΙΟΣ ! Μας δίνει δύναμη τα λόγια του όπλα στα χέρια και στην ψυχή ,που κεραυνός θα γίνει, το οπλα μας στην μάχη να ριχτουμε ..κ Καλη ΑΝΑΣΤΑΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να βγαλουν το εθνοσημο που φορανε αν φορανε τις στολες ,και να παραιτηθουνε παντα λετε πως εκαν την δουλεια τους ,ντροπη τους ,αυτοι Ελληνες δεν ειναι ,αν ηταν Ελληνες γνησιοι δεν θα καταπατουσαν το συνταγμα ουτε θα εβγαιναν στον δρομο με τα μπολκακια τους να κοβουν προστημα ,και να προκαλουν υλικες ζημιες στις περιουσιες των Ελληνων ,αυτοι ομως ειμαστε διχασμενοι ,εχουμε φτασει ο ενας να μισει τον αλλον δεν θα αλλαξει κατι σε αυτην την χωρα δυστυχως ,ειναι η ελλειψη παιδειας ,το ρουσφετη και η μονιμη θεση στο δημοσιο για το αυριο διχως αυριο ..Ο θεος να εχει καλα τον πατερ που τολμησε και διαβασε τον αφορισμο ευγε μπραβο !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)