Τετάρτη 8 Απριλίου 2020

Λεηλασίες σε εκκλησίες της Μόριας – Ποιος θα προστατεύσει τους ναούς μας;

Δημοσιεύουμε κείμενο αναγνώστη του bloko.gr: Ως Αστυνομικός Θεολόγος θέλω να εκφράσω την οργή μου στην Πολιτεία που ξέχασαν αυτούς τους ανθρώπους και ασχολούνται μόνο με τον κορονοιο.

Ποιος θα προστατεύσει τις Εκκλησίες μας ; τα έχουν γκρεμίσει όλα στην Μόρια βάζουν τις εικόνες ανάποδα, κάνουν την φυσική τους ανάγκη μέσα στους ναους..

Λίγη Ντροπή στους πολιτικους της Βουλής είμαστε Ορθόδοξοι η όχι; Γιατί τα επιτρέπουμε όλα αυτά; Ξεχάσαμε τον Έβρο και δεν ενημερώνετε ο κόσμος για το τι συμβαίνει είμαστε Έλληνες η όχι; Έχουμε έναν ιό αλλά μην αφήνουμε τα πιο σοβαρά στην άκρη σαν δικαιολογία για να ξεφύγουμε….

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)