Σάββατο 4 Απριλίου 2020

ΣΗΜΕΡΑ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΤΣΙΟΔΡΑΣ ΠΕΡΙ ΜΑΣΚΑΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΘΕΤΗΣ ΓΝΩΜΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΤΟΥ

Σχόλιο ιστολογίου:
Τσιόδρας το φερέφωνο της Ε.Ε. και Νέας Τάξης Πραγμάτων. 



Κύριοι Βουλευτές,

Το παρόν θα αναφέρει μόνον γεγονότα, αποφεύγοντας όσον το δυνατόν σχολιασμό, πλην του απόλυτα απαραίτητου.

Πριν λίγες μέρες ο κ. Τσιόδρας συνέστησε στον κόσμο να μην χρησιμοποιεί μάσκες κατά τη μετακίνηση του εφ’ όσον δεν είναι φορέας του ιού.

Και ανέφερε ότι μάσκα θα έπρεπε να φορά όποιος είναι φορέας του ιού.
Πλην του ότι δεν θέλει επεξήγηση το ότι κανένας από τους κυκλοφορούντες για σούπερ μάρκετ, φαρμακείο κτλ δεν γνωρίζει αν είναι φορέας ή όχι για να φορά σύμφωνα με τη σύσταση του κ. Τσιόδρα, μάσκα ή όχι, η σύσταση αυτή ήταν λογικά επικίνδυνη για την υγεία. Λογικά παρατηρώ.

Γιατί αν φταρνιζόταν κάποιος φορέας κοντά σε άτομο χωρίς μάσκα τότε προφανώς θα μόλυνε το άτομο. Το αντίθετο το άτομο δεν θα μολυνόταν αν φορούσε μάσκα.

Είπαμε θα του ξέφυγε του ανθρώπου, έχει τόσο φορτίο κτλ. Όμως.

Βγήκε σήμερα ο κ. Τσιόρδας στην τηλεόραση και είπε τα εξής.

Ανέφερε πρώτα ότι το ανώτατο αρμόδιο όργανο των ΗΠΑ συνέστησε στους Αμερικανούς πολίτες να φορούν μάσκα, ακόμα και είδους μαντηλιού που θα καλύπτει μύτη και στόμα.

Και προφανώς με καταφανή σύγχιση άρχισε να αναπτύσσει τα επιχειρήματα του ότι οι Αμερικανοί ειδικοί σφάλλουν. Είπε συγκεκριμένα ο Καθηγητής κ. Τσιόρδας τα εξής.

Εάν είπε, φοράς μάσκα και βήξει κάποιος θα μολυνθεί το εξωτερικό μέρος της μάσκας. Και τότε όταν πας στο σπίτι σου θα μεταφέρεις τον κίνδυνο στο σπίτι σου, θα κινδυνεύεις να μολυνθείς κτλ.

Επειδή μπορεί ο κ. Τσιόρδας να παίζει, άθελα του ίσως με τη λογική μας, αλλά δεν έχει δικαίωμα να θέτει σε τυχόν κίνδυνο μόλυνσης χιλιάδες Έλληνες του τίθεται το απλό ερώτημα.

Τι προτιμά να μην φορά μάσκα ένα άτομο και να μολυνθεί αμέσως από τυχόν ταξιδεύοντα σταγονίδια φορέα; Ή να μολυνθεί το εξωτερικό της μάσκας του από τα σταγονίδια αυτά;

Και ερωτάται επίσης ο κ. Τσιόρδας. Αν ένας που φορά μάσκα γυρίζοντας στο σπίτι, σαπουνίσει καλά τη μάσκα του και τα χέρια του, αφού πριν αλλάξει τα εξωτερικά του ρούχα ακόμα και τα παπούτσια και τα αφήσει μακριά για λίγες ώρες, δεν θα είναι ασφαλής;

Δεν θα είναι ασφαλής και θα ήταν ασφαλής χωρίς μάσκα δίπλα από έναν φταρνιζόμενο φορέα;;
Επίσης ερωτάται ο κ. Τσιόρδας αν η μη λήψη μέτρων έκτακτου ανάγκης στην Ιαπωνία και το πολύ χαμηλό ποσοστό της θανάτων ανά εκατομμύριο, αν λογικότατα αυτό οφείλεται στην εκτεταμένη χρήση μάσκας.

Ευριπίδης Μπίλλης

Υ. Γ. Αν δεν καταλάβαμε καλά, σχεδόν όλος ο κόσμος, θα μπορούσε κάποιος υπεύθυνος να το εξηγήσει, πέραν αυτού που είπε ο κ. Τσιόρδας ότι αναμένει οδηγίες από κάποιο Ευρωπαϊκό όργανο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)