Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2018

Xαμός με τα αναδρομικά των βουλευτών! Όσο και αν θέλουν, δεν κουκουλώνεται το θέμα…


Μπορεί ο Νίκος Βούτσης να επιχείρησε να κουκουλώσει το θέμα με τα αναδρομικά των βουλευτών κάνοντας λόγο για «επιστημονικό κατασκεύασμα», ο Αλέξης Μητρόπουλος όμως τον διαψεύδει κατηγορηματικά.
Ο κ. Βούτσης τόνισε ότι με βάση νόμο του 2008 έχει αποσυνδεθεί ο μισθός των βουλευτών από τις αποδοχές του Προέδρου του Αρείου Πάγου, άρα και της αντίστοιχης αποζημίωσης, με τον κ. Μητρόπουλο όμως να αναφέρει ότι αυτός ο νόμος έχει κριθεί αντισυνταγματικός.
Όπως προσθέτει ο κος Μητρόπουλος, ισχύει κανονικά η καταβολή αναδρομικών και για τους βουλευτές, κάτι που όπως λέει ψήφισε και ο Νίκος Βούτσης ως βουλευτής.
Ακούστε τι είπε μιλώντας στο newsit.gr:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)