Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2018

''Η ώρα των λύκων: οι ανθέλληνες πολεμούν ανοιχτά τους Έλληνες''

''Η νέα καραμέλα του ανθέλληνα, πως...... «Έλληνες είμαστε και εμείς ». 

 

 

8/11/18

Η ώρα των λύκων: οι ανθέλληνες πολεμούν ανοιχτά τους Έλληνες



Γράφει ο Αιμίλιος Σάλαζαρ 
Μέχρι και ο πιο άσχετος με τα πολιτικά συνειδητοποιεί πως η χώρα μας βάλλεται πανταχόθεν. Το σημαντικότερο όμως χτύπημα για την πατρίδα το 2018 ήταν η επιβολή διήμερης αποβολής σε ομάδα μαθητών Λυκείου στο Γέρακα οι οποίοι τόλμησαν την 28η Οκτωβρίου να συμπεριφερθούν σαν Ελληνόπουλα και όχι σαν κομματόσκυλα ή σαν φερέφωνα των εισαγόμενων ιδεολογιών των διαχρονικών αντιπάλων της χώρας μας – του κομμουνισμού και του φασισμού. 
Ο λόγος της αποβολής ήταν πως οι μαθητές υπέπεσαν στο θανάσιμο για τους απάτριδες αμάρτημα να τραγουδήσαν ένα υπερήφανο Ελληνικό τραγούδι το
οποίο ξεκινάει με τον εξής στίχο: «Μακεδονία ξακουστή, του Αλεξάνδρου η χώρα».
Να ξεκαθαρίσουμε κάτι. Η χώρα αυτή είναι του Αλεξάνδρου. Είναι του Μελά, του Άγρα και του Αυξεντίου. Δεν είναι του Μπακούνιν και του Μαρξ και σίγουρα δεν είναι του τσίπραΕίναι των Ελλήνων πολιτών και όχι των πρωΑλητάριων.
Όταν τα παιδιά ζήτησαν από τον καθηγητή τους την άδεια να τραγουδήσουν, ο αρχιφασίστας «καθηγητής» τους είπε πως όχι μόνο δεν τους δίνει την άδεια, αλλά τους υποσχέθηκε πως αν αυτή είναι η θέληση τους, δεν θα τους επιτρέψει να παρελάσουν. Δηλαδή το αρχιφασισταριό, απαγόρευσε σε Ελληνόπουλα να παρελάσουν στο βηματισμό των ηρωικών τους προγόνων, τραγουδώντας μέσα από τα στήθια τους τον ύμνο της Μακεδονίας. Αυτή είναι η ώρα των λύκων.

Οι ψευτοκαθηγητάδες εξήγησαν πως αυτό που συνέβη δεν ήταν τιμωρία αλλά «παιδαγωγικό μέτρο». Δεν θεωρούνται πλέον «ποινές» οι αποβολές αλλά σύμφωνα πάντα με τους άεργους ινστρούχτορες της αριστεράς και της αμορφωσιάς, λέγονται «παιδαγωγικά μέτρα». Το επόμενο βήμα είναι η επιβολή «μέτρων του σωστού πολίτη» σε κάθε διαφωνία εναντίον τους. Η αριστερίστικη ιδεοληψία έχει αποτρελάνει πολύ κόσμο και έτσι τους ευχόμαστε να πιστέψουν και οι ίδιοι τα αλλοπρόσαλλα επικοινωνιακά τους τεχνάσματα.

Σε μια προσπάθεια αλληλοκάλυψης αυτού του εθνικού εγκλήματος, οι απάτριδες ψευτοκαθηγητάδες υπερασπίστηκαν τον εαυτό τους μιλώντας για απόφαση του Συλλόγου Διδασκόντων, δηλώνοντας πως «είναι και αυτοί Έλληνες». Προφανώς. Έλληνες είμαστε όλοι. Και για να είσαι προδότης αυτής της χώρας πάλι Έλληνας πρέπει να είσαι. Αυτή είναι η νέα καραμέλα του ανθέλληνα, πως «και εμείς Έλληνες είμαστε». 
Μπορεί να βγάζουμε στο κλαρί το Αιγαίο, να παραχωρούμε τα δικαιώματά μας και να βάζουμε στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων τον Τούρκο φασίστα από τη μια και τα ψάρια της θάλασσας από την άλλη, έτσι ώστε να γίνει μια δίκαια μοιρασιά μεταξύ των «ευπαθών ομάδων» του «Ισλάμ» και του «περιβάλλοντος», αλλά ναι, «και εμείς Έλληνες είμαστε». 
Μπορεί οι καθηγητές να έχουν χρέος να ενθαρρύνουν τα νέα παιδιά να τραγουδούν για την πατρίδα τους, και εμείς να τα τιμωρούμε και να τα τρομοκρατούμε στον βωμό της διαφορετικότητας και του εθνομηδενισμού, αλλά «και εμείς Έλληνες είμαστε». 
Μπορεί μια δυσώδης μερίδα του τύπου να στοχοποιεί τους μαθητές ως φασιστάκια αλλά «και αυτοί Έλληνες είναι». 
Το ίδιο κατάπτυστοι είναι βέβαια και οι υπόλοιποι δημοσιογράφοι οι οποίοι θεωρούν ανήκουστο αυτό που συνέβη, αλλά δεν τολμούν να κατονομάσουν ως προδοσία αυτό που συνέβη στις Πρέσπες, ξεπλένοντας έτσι το έγκλημα.
«Έλληνες και αυτοί». Όπως διαχρονικά «Έλληνες είναι» και οι πολιτικοί σε αυτόν τον τόπο.

Δειτε το βιντεο εδω...https://youtu.be/ZZ8B6gCLwPw




Δειτε ολοκληρο το αρθρο στο συννημενο επανω,  ''Η ώρα των λύκων: οι ανθέλληνες πολεμούν ανοιχτά τους Έλληνες''

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)